Halloween Fright Nights in Walibi Holland korting

Durf jij het aan?

P.p. vanaf € 28,95

Gezellig een avondje naar Walibi? Dat zit er niet in! Van 6 t/m 28 oktober kan je gaan griezelen tussen de attracties tijdens de Halloween Fright Nights! Ben jij een echte waaghals en kan jij naast alle spannende attracties ook nog een aantal zombies, horrorclowns en vampieren aan? Kies zelf welke avond je wil gaan griezelen en koop je entree tickets nu met korting! Bekijk hier de mogelijke data en boek je tickets!

Wat kan je verwachten?

Tijdens de Walibi Holland Fright Nights heeft Walibi afwijkende openingstijden; je kan nu tot 11 uur s’avonds genieten van het park. Natuurlijk is het dan al lang donker en komen de zombies en geesten uit hun schuilplek om je eens even flink te laten schikken! Durf jij een ritje aan in de Goliath, de langste en snelste achtbaan van de Benelux? Of schiet jij in 2,8 seconden naar een snelheid van 90 kilometer per uur in de Xpress Platform 13? Denk maar niet dat je een moment rustig door het park kan lopen, achter elk bosje verschuild wel weer een monster

Voorwaarden

Je koopt je tickets bij Actievandedag, en ontvangt direct na je bestelling een e-mail met een bevestiging en link naar je tickets. Deze print je samen met de bevestiging van Actievandedag uit en neem je mee naar Walibi. Let op dat je zonder deze twee uitgeprinte bewijzen geen toegang krijgt tot Walibi! Je kan gratis parkeren bij het park en de toegang is vanaf 16 jaar. Let ook op dat je zelf geen maskers, schmink of kostuums mag mee nemen, dus je kan helaas niet je eigen vrienden laten schrikken!

screenshot van de deal

screenshot