Bezoek de onderwaterwereld van SEA LIFE Scheveningen

Je kaartje is geldig t/m maart 2018!

P.p. vanaf € 10,-

Ben jij ook zo ondersteboven van de onderwaterwereld? Met deze kortingsdeal bezoek je het spectaculaire SEA LIFE Scheveningen bij Den Haag nu voor slechts €10! Na je aankoop mag je zelf bepalen wanneer je langs komt, je kaartjes zijn geldig tot en met 15 maart 2018!

SEA LIFE Scheveningen

Voel jij je ook als een vis in het water tussen alle ander onderwaterdieren? Dan is een bezoekje aan SEA LIFE Scheveningen zeker voor jou weggelegd. Sta ook in oog met Nemo, bezoek de zeepaartjes en er zijn zelfs een aantal haaien die je kan bewonderen. En dit kan je allemaal al meemaken zonder nat te worden, hoe tof is dat! Voor deze spectaculaire dag hoef je ook niet zo diep in je buidel te tasten, want met deze kortingsaanbieding betaal je nu slechts €10 voor een entreekaartje! Trommel de familie op en bezoek de magische onderwaterwereld van SEA LIFE Scheveningen!

De voorwaarden

Je koop je toegangskaart via Travelbird voor slechts €10 per kaartje. Hierna ontvang je een bevestigingsmail met een link waarmee je de vouchers kan downloaden. Indien je met meerdere personen gaat, print je dus meerdere vouchers uit. De vouchers zijn geldig tot en met 15 maart 2018, dus je hebt nog genoeg tijd om dit uitje in te plannen! Het park is met deze toegangskaart niet toegankelijk op 25 december 2017.

screenshot van de deal

SEA LIFE scheveningen