Ben jij nog steeds op zoek naar het perfecte cadeau? Ik kan je garanderen dat iedereen blij wordt van een reischeque! Travelbird heeft momenteel een hele gunstige aanbieding hiervoor. Wanneer je een Travelbird cadeaubon koopt, krijg je zelf ook een cadeautje! Hoe hoger de waarde van de gekochte voucher, des te hoger de waarde van je eigen geschenk. Dus wanneer je een tegoedbon van €50 koopt, dan krijg je zelf een tegoedbon van €25 gratis cadeau! Als je een tegoedbon van €200 cadeau geeft, krijg je weer een voucher van €100 zelf cadeau, en ga zo maar verder. De Travelbird-vouchers kan je inwisselen voor reizen op travelbird.nl. Bekijk de voorwaarden van de tegoedbon en maak snel je geliefde gelukkig met een vakantievoucher!

Travelbird cadeaubon: 1 cadeaubon kopen en krijg er meteen 1 cadeau

De Travelbird reisvouchers zijn te bestellen voor de waarde van €50, €100 of €200. De gekochte vouchers zijn maximaal 1 jaar na aankoop geldig en alleen te gebruiken bij Travelbird. De twee vouchers kunnen niet samen gebruikt worden om een reis te boeken. Ook met andere kortingsacties of vouchers kunnen deze vouchers niet gecombineerd worden. Wanner je de vouchers wilt gebruiken moet de bestelwaarde van de vakantie hoger zijn dan het bedrag op de gebruikte voucher. Dat klinkt als veel, maar dat is het absoluut niet. Travelbird heeft een enorm aanbod aan reizen, van hotels en stedentrip tot complete cruises en rondreizen. Je vindt er geweldige wellnessaanbiedingen en kaartjes voor verschillende attractieparken. Veel plezier met deze geweldige actie!

 • Travelbird tegoedbon: 1 cadeaukaart kopen, 1 zelf ontvangen
  • Travelbird cadeaubon voor een waarde van €50, €100 of €200
  • Gekochte cadeaubonnen blijven 1 jaar na aankoop geldig
  • De cadeaubonnen zijn overdraagbaar (ideaal als een cadeautje)
  • De cadeaubonnen hebben een vaste waarde en kunnen niet gesplitst worden
  • De cadeaubonnen zijn niet met andere acties te gebruiken, en je kan slechts een cadeaubon per boeking gebruiken
  • De cadeaubonnen zijn alleen te gebruiken op Travelbird.nl
  • Deal: Wanneer je een Travelbird cadeaubon koopt voor iemand anders ontvang je er zelf ook eentje! 

screenshot van de deal

travelbird cadeaubon
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)