Goedkoop met de trein door Italië!

Tijdens de kerstperiode sterk gereduceerde tarieven om gemakkelijk heel Italië te kunnen zien!

P.p. vanaf € 0,-

Jij hebt onlangs een heerlijke vakantie naar Italië geboekt, maar je zou best wel wat meer van het land willen zien dan alleen de regio van bestemming. Tijdens de drukke vakantieperiode van begin december tot en met begin januari boek je nu je treinreizen door dit Zuid-Europese land met fikse kortingen! Zo boek je bijvoorbeeld al een ticket van Florence naar Venetië voor slechts €19!

Rondreizen door Italië

Met deze goedkope treinreizen tour jij binnenkort voor weinig heel Italië door. Je kan de reizen natuurlijk ook gemakkelijk combineren en aan elkaar laten lopen, zodat je een complete rondreis door Italië met de trein kan afleggen. Zo bezoek je al drie mooie Italiaanse bestemmingen voor slechts €83. Je begint met het ontdekken van Rome, waar je dankzij mijn Rome tips een geweldige tijd zal beleven. Hiervandaan vertrek je met de trein richting Florence, een treinreis die iets minder dan 1,5 uur duurt. Hier verblijf je een aantal dagen, in een van de goed beoordeelde hotels die Florence te bieden heeft. Vanaf Florence vertrek je naar Venetië, de stad der liefde en bekend van de bruggen en gondeliers. Na het lezen van de Venetië tips gaat je hart alleen maar sneller kloppen, en kan je niet meer wachten om over het beroemde Piazza San Marco te wandelen. Vanuit Venetië brengt de trein je met een bijna 3,5 uur durende rit weer terug naar Rome!

Voorwaarden

Deze goedkope treinreizen boek je nu met hoge kortingen bij GoEuro. De treintickets zijn nog voor deze kortingsprijzen te verkrijgen tot en met 13 november, dus wees er snel bij! Je kan met de treintickets reizen van 1 december 2017 tot en met 10 januari 2018. Dit betekent dat je dus ook tijdens de drukke kerstvakantieperiode en rond Oud en Nieuw zo goedkoop Italië kan doorkruisen met de trein. Je betaalt ook geen boekingskosten voor deze treintickets.

  • Treintickets door Italië met hoge kortingen!
    • Reisperiode: begin december tot en met begin januari
    • Treintickets zijn rechtstreekse verbindingen
    • Deze tickets zijn nog te boeken tot en met 13 november 2017!
    • Geen boekingskosten!

screenshot van de deal

Capture