Met de Eurostar rechtstreeks naar Londen!

Sta in een paar uurtjes in hartje stad!

  • Boekingskosten Geen!
P.p. vanaf € 40,-

Het is bijna zover: over enkele weken kunnen we eindelijk rechtstreeks met de trein vanuit Nederland naar Londen! Vanaf 30 april rijdt de Eurostar direct van Amsterdam naar hartje Londen vanaf slechts €40 voor een enkele reis. Vanaf 18 mei is het ook mogelijk om rechtstreeks vanaf Rotterdam te reizen. Zo wordt een weekendje naar de Britse hoofdstad wel héél voordelig!

Treintickets Londen

Boek nu en profiteer je van super voordelige directe treintickets van de Eurostar. Vanaf 30 april reis je dus met een directe verbinding naar Londen vanaf Amsterdam voor slechts €40 per treinrit. Een vertrek vanaf Rotterdam is mogelijk vanaf 18 mei. Plan je een trip naar de Britse hoofdstad tussen 30 april en 18 mei, dan kun je profiteren van een Introductie-ticket: hiermee reis je vanaf ieder treinstation in Nederland voor slechts €9 naar Amsterdam! Vier uurtjes later stap jij uit in hartje Londen!

London Eye

Weekendje Londen

Shop till you drop, bezoek de vele musea, pak een concertje mee, ga uiteten in een hip restaurant, de mogelijkheden zijn eindeloos tijdens een weekendje Londen. Ook leuk: waan je in de wondere wereld van tovenaarsleerling Harry Potter tijdens de Harry Potter Studio Tour. Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Kijk in mijn hotelvergelijker voor een goed hotel of boek een leuke Airbnb.

screenshot van de deal

Screenshot deal