Vanaf deze zomer kunnen we eindelijk rechtstreeks met de trein vanuit Nederland naar Londen, maar tot die tijd is een overstap in Brussel nog even noodzakelijk. Gelukkig kun je nu super voordelig de trein pakken naar de bruisende hoofdstad voor een goedkoop weekendje weg. Boek t/m 20 januari een retourtje vanaf slechts €99!

Treintickets Londen

Boek nu en profiteer je van super voordelige treintickets van de Eurostar. Je stapt op in Amsterdam, Schiphol of Rotterdam en na een overstap in Brussel, sta je binnen een paar uurtjes in Londen. Vanaf slechts €59 boek je een enkele heenreis, maar terug is ook wel zo handig. De directe terugreis boek je al vanaf €40 en na nog geen vier uur ben je alweer terug in Nederland.

London Eye

Weekendje Londen

Shop till you drop, bezoek de vele musea, pak een concertje mee, ga uiteten in een hip restaurant, de mogelijkheden zijn eindeloos tijdens een weekendje Londen. Ook leuk: waan je in de wondere wereld van tovenaarsleerling Harry Potter tijdens de Harry Potter Studio Tour. Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Kijk in mijn hotelvergelijker voor een goed hotel of boek een leuke Airbnb.

screenshot van de deal

Screenshot deal