Omdat je eíndelijk die drukke periode achter de rug hebt, omdat je de zomer uitgerust wilt beginnen of omdat je een vriendin wilt verrassen met een heerlijk ontspannen uitje – er zijn genoeg redenen te noemen voor twee of drie dagen pure verwennerij. Verblijf twee of drie dagen in het comfortabele Trivium Hotel & Spa en geniet van een heerlijk ontbijt én toegang tot de spa!

Het luxueuze Trivium Hotel & Spa is heerlijk rustig gelegen en kijkt uit over het buitengebied van Etten-Leur. Naast ruime kamers heeft het hotel een uitstekend restaurant, een groot terras en een gezellige brasserie met bar. Het binnenzwembad met spa maakt het uitgebreide aanbod van Trivium Hotel & Spa compleet.

Het moderne hotel is een uitgelezen plek om lekker te ontspannen. Gasten kunnen terecht in de sauna, het afkoelzwembad en het Turks stoombad. In het hotel kun je bovendien genieten van behandelingen in de Comfort Zone salon. Het Spa Center is elke dag open van 11.00 tot 23.00 uur.

Artikelbild_Wellness_Spa

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-02 om 11.36.29

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)