Wie is de Mol Roadtrip door Tsjechië

Treed in de voetsporen van de deelnemers!

  • Inclusief retourvlucht & huurauto
Holidayguru tipt 09.07.21 tot 16.07.21
P.p. vanaf € 115,-

Ben je een trouwe volger van Wie is de Mol? Dan heb je de afgelopen weken heel wat mooie beelden op je tv voorbij zien komen. Het 21e seizoen van het populaire spelprogramma is opgenomen in Tsjechië en jij kunt tijdens een fantastische roadtrip in de voetsporen treden van de deelnemers.

Roadtrippen in Tsjechië

Een roadtrip in Tsjechië is niet alleen waanzinnig mooi, maar ook betaalbaar. Voor maar €75 boek je een retourvlucht naar de hoofdstad Praag en voor €40 per persoon heb je een week lang de beschikking over een huurauto. Laat het avontuur maar beginnen!

De oranje daken van Praag

De highlights van Tsjechië

Jouw roadtrip trap je af in Praag, waar je een nachtje in een hotel met bierspa kunt overnachten. Wil je de locaties van Wie is de Mol bezoeken, rijd dan richting het oosten van Tsjechië. Hier vind je de regio Moravië waar de eerste afleveringen van dit seizoen zich afspelen. Neem een kijkje bij het barokke kasteel Valtice, sluit aan bij een wijnproeverij en struin door het centrum van Brno. Bezoek tijdens je roadtrip ook Boheems Zwitserland, het jongste nationale park van Tsjechië. Hier vind je onder meer de Pravčická Brána, een 16 meter hoge natuurlijke brug.

screenshot van de deal