Ecolodge midden in Australisch regenwoud

Overnacht in luxe in de jungle!

  • kamertype Villa
  • Ideaal voor koppels Hotel voor koppels
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 12.05.21 tot 13.05.21
P.p. vanaf € 129,-

Staat een rondreis door Australië ook op jouw bucketlist? Zorg dat je een stop maakt bij het Daintree Rainforest – een van de oudste regenwouden ter wereld! – en overnacht in deze geweldig ecolodge midden in de jungle.

Daintree Eco Lodge & Spa

De Daintree Eco Lodge & Spa ligt midden in het regenwoud en wordt omringd door een van de mooiste natuurgebieden van Australië. Dit kleinschalige resort bestaat uit 15 villa’s, stuk voor stuk met een eigen balkon. De Regenwoud Villa’s zijn het grootste en mooiste en hebben een vrijstaand bad op het balkon. Lekker ontspannen met de geluiden van het regenwoud als achtergrondmuziek.

Rondreis door Australië

Een bezoek aan het Daintree Rainforest is slechts één van de hoogtepunten van jouw rondreis door Australië. Huur een auto en maak een prachtige roadtrip langs de oostkust van Australië. Het ene moment hike je door het eeuwenoude regenwoud, dan snorkel je weer tussen het koraal van het Great Barrier Reef of scheur je in een 4×4 over het grootste zandeiland ter wereld. Achter elke bocht wacht een nieuw avontuur. Australië gaat je hart veroveren!

screenshot van de deal

Screenshot deal