slechts 17,25 €

Hier hoef je geen wereldreis voor te maken en je bent lekker er even tussenuit! Waar vindt je dat? Nou, hier! Of iets specifieker je vindt het namelijk bij vakantiepark Hengelhoef! Voor maar €17,25 per persoon heb ik hier al een hele leuke accommodatie voor je in dit vakantiepark in België! Je verblijft er vier dagen in een comfortabele mobilehome voor vier personen.

Hengel4

Houthalen-Helchteren, België

Als je er even lekker tussenuit wilt, moet je in België zijn. Deze keer gaan we naar Houthalen-Helchteren in Limburg. Ga hier lekker wandelen of breng een bezoek aan de grootste en hoogste open stuifduin in Vlaanderen! Als het lekker weer is kun je ook één van de vele recreatieparken bezoeken. Verder vind je hier ook kasteel Meylandt. En eenmaal in Vlaanderen moet je ook die echte Vlaamse frietjes niet vergeten!

hengel1

Vakantiepark Hengelhoef

Een gezellig vakantiepark waar altijd wat te beleven valt is vakantiepark Hengelhoef. Ik kan je alvast garanderen dat vooral de kids zich niet zullen vervelen hier! Je vindt hier een heerlijk zwemparadijs waar zowel jong als oud zich in kunnen vermaken. Maak een duik in het golfslagbad of glij van één van de waterbanen. In het indoorspeelparadijs kunnen alle kids hun energie kwijt en ouders kunnen zich weer opladen in de sauna of één van de kruiden-whirlpools. Bij goed weer kun je ook naar het strandbad gaan. Je verblijft in een 4-persoons Mobilehome, voorzien van eigen terras. Bij je verblijf krijg je ook nog leuke extra’s waaronder een fles wijn bij aankomst, gratis gebruik van diverse spa faciliteiten en nog veel meer!

Hengel2

 • Verblijf in vakantiepark Hengelhoef voor maar €17,25 p.p!
  • Goedkoopste reisperiode: Bekijk de aanbiedingen voor een passende verblijfsperiode!
  • Reisduur: vier dagen
  • Accommodatie: 4-persoons Mobilehome, ook accommodaties voor meer personen beschikbaar
  • Verzorging: logies
  • Locatie: Houthalen-Helchteren, België
  • Bijkomende reserveringskosten: €17,95 per boeking
  • Prijs: slechts €17,25 per persoon op basis van een vakantie voor 4 personen

screenshot van de deal

Screenshot van de vakantiepark deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)