Super goedkope minivakantie in vakantiepark!

4 dagen incl. toegang tot subtropisch zwemparadijs, sauna, stoombad en meer!

  • Hotel Oostappen Vakantiepark Hengelhoef
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 11,50

Je hoeft geen wereldreis te maken om er even lekker tussen uit te gaan. Dat kan ook gewoon bij onze zuiderburen met dit geweldig goedkope arrangement bij vakantiepark Hengelhoef! Voor maar €11,50 per persoon geniet je van een 4-daags arrangement in dit vakantiepark in België, waar je onder meer een groot subtropisch zwemparadijs vindt. Daarnaast zitten er nog leuke extra’s inbegrepen in de aanbieding, zoals bijvoorbeeld een kopje koffie of thee bij aankomst! Boek hier snel deze superaanbieding!

Vakantiepark Hengelhoef

Houthalen-Helchteren, België

Als je er even lekker tussenuit wilt, moet je in België zijn. Deze keer gaan we naar Houthalen-Helchteren in Limburg. Ga hier lekker wandelen of breng een bezoek aan de grootste en hoogste open stuifduin in Vlaanderen! Als het lekker weer is kun je ook één van de vele recreatieparken bezoeken. Verder vind je hier ook kasteel Meylandt. En eenmaal in Vlaanderen moet je ook die echte Vlaamse frietjes niet vergeten!

Vakantiepark Hengelhoef

Vakantiepark Hengelhoef

Een gezellig vakantiepark waar altijd wat te beleven valt is vakantiepark Hengelhoef. Ik kan je alvast garanderen dat vooral de kids zich niet zullen vervelen hier! Je vindt hier een heerlijk zwemparadijs waar zowel jong als oud zich in kunnen vermaken. Maak een duik in het golfslagbad of glij van één van de waterbanen. In het indoorspeelparadijs kunnen alle kids hun energie kwijt en ouders kunnen zich weer opladen in de sauna of één van de kruiden-whirlpools. Bij goed weer kun je ook naar het strandbad gaan. Je mag onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwembad en de wellnessfaciliteiten. je voorgangers zijn zeer te spreken en geven het park een 7.6!

Vakantiepark Hengelhoef

screenshot van de deal

Vakantiepark