slechts € 49,50

Tijd om eens in eigen land wat stijl, luxe en wellness op te zoeken. Ga naar Leiden en kom tot rust in een prachtig wellnessresort: blijf overnachten in het luxe City Resort hotel in het centrum van de stad en geniet s’ochtends ook nog eens van een uitgebreid ontbijt en een late checkout! Bekijk hier snel de mogelijke data en boek!

Het City Resort Hotel Leiden

Het City Resort Hotel Leiden ligt in het centrum van Leiden, op slechts 1 minuut lopen van het centraal station. Het biedt ruime kamers met uitzicht op de stad. Dankzij de ligging op de 12e verdieping is het uitzicht fenomenaal vanuit zowel de kamers als het wellnesscentrum. Je kunt gratis gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. Noordwijk bevindt zich 10 km verderop, uitwaaien behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Elke kamer beschikt over airconditioning en is voorzien van een flatscreen-tv en gratis WiFi. Dit hotel ontvangt een uitstekende beoordeling op TripAdvisor met 4 van de 5 punten!

18-01leiden.PNG1.jpg1.jpg1

Wellnessresort Leiden

Terwijl je heerlijk gaat overnachten in dit luxe hotel, ontvang je met deze deal ook toegang tot het wellnessresort, dat bestaat uit niet minder dan 1500 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten. Relax in de panoramasauna, trek wat baantjes in het binnenzwembad en kijk uit over de stad terwijl je geniet in de whirlpool. Ook zijn er een hamam en beautycentrum aanwezig.18-01leiden.PNG1.jpg1.jpg1.jpg1.jpg1.jpg1

screenshot van de deal

screenshot