slechts 162,- €

Hou je stevig vast aan de beugels! 3.2.1. en we gaan ervoor met deze super deal! Met deze deal heb je VIP-toegang tot het pretpark Europa-Park en overnacht je in een 4-sterrenhotel van het park met dagelijks ontbijt!

Europa-Park

Neem plaats en trek de beugel naar beneden. Ineens staar je naar die uitgestrekte looping en is er geen weg terug meer. 3.2.1. GO! Je raast met 100 km per uur over de achtbaantrack. Je haren vliegen elke kant op en je mond is open om vliegjes te vangen. Wat een adrenaline kick! En in Europa-Park vind je nog veel meer van dit soort adrenaline kicks! Word met 100 km per uur gelanceerd in Blue Fire en maak een ritje in één van Europa’s hoogste achtbanen, namelijk Silver Star. Als je nu denkt: ‘ dit is veel te heftig voor mij’ dan heb je het mis! Je kunt er namelijk ook altijd voor kiezen om een duik in het water te maken met de waterbaan Poseidon. En zo kan ik eindeloos doorgaan over de indoor attractie Arthur the Ride, spinningscoaster Matterhorn Blitz, waterbaan Fjord Rafting en nog veel en veel meer. Europa-Park is het grootste pretpark van heel Duitsland en is al vaker verkozen tot beste pretpark van Europa! Daar wil je toch heen!

Achtbaan in Europa-Park

VIP toegang tot het pretpark Europa-Park

Tevens krijg je VIP toegang tot het pretpark! Je mag dan een halfuur voordat het pretpark open gaat, voor reguliere gasten, al in de attracties gaan. Dus als jij 3 rondjes in de houten achtbaan Wodan hebt gemaakt mogen de andere gasten pas binnenkomen! Bij deze prijs inbegrepen krijg je 2 of 3 dagen toegang tot het attractiepark.

Hotel Colosseo

Je verblijft in 4-sterrenhotel Colosseo, een hotel van het pretpark zelf. ’s Ochtends hoef je dus maar de straat over te steken en je staat al in het attractiepark! Als je even een rustpauze van alle adrenaline wilt dan kun je gaan relaxen in het binnen- of verwarmde buitenzwembad van het hotel. Je verblijft in comfortabele kamer met Op Tripadvisor krijgt dit hotel een geweldige beoordeling van 4.5 van de 5 sterren op basis van meer dan 1650 beoordelingen!

screenshot van de deal

Screenshot Europa-Park deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)