Ben je klaar voor een dagje vol avontuur en adrenaline? Boek dan snel deze Europa-Park deal en gil de longen uit je lijf in een van de wel 100 attracties van het grootste pretpark van Duitsland. Voor slechts €99 boek je deze deal, inclusief entreeticket én 4* hotel naar keuze.

Europa-Park

Neem plaats en trek de beugel naar beneden. Ineens staar je naar die uitgestrekte looping en is er geen weg terug meer. 3.2.1. GO! Je raast met 100 km per uur over de achtbaantrack. Wat een adrenaline kick! En in Europa-Park vind je nog veel meer van dit soort adrenaline kicks. Word met 100 km per uur gelanceerd in Blue Fire en maak een ritje in één van Europa’s hoogste achtbanen: Silver Star. Is dat je iets te heftig? Neem een duik in het water met de waterbaan Poseidon of een van de vele andere attracties. Europa-Park is het grootste pretpark van heel Duitsland en is al vaker verkozen tot beste pretpark van Europa. Daar wil je toch heen!

4* hotelarrangement

Deze aanbieding bestaat uit twee dagen entree Europa-Park én een hotelovernachting in een 4* hotel in de omgeving. Je kunt zelf kiezen uit verschillende hotels en eventueel ook een lekker ontbijtje erbij boeken.

screenshot van de deal

Screenshot deal