Heb je zin om tijdens het weekend effe over de grens een van Duitsland’s beruchte kerstmarkten te bezoeken? Op slechts 100km van Eindhoven is dat reeds mogelijk. Voor slechts €34,5  kan je in Hanzestad Duisburg dat kersttripje vastleggen om niet te vergeten.

Eindelijk is het zover: De fans van de kerstmarkt van Duisburg kunnen weer volop genieten.  Als een nostalgisch dorp in de mooie, ruime binnenstad bieden de handelaren weer in hun prachtig versierde kraampjes  allerlei artikelen aan. Naast talrijke geschenkideeën zijn ook de culinaire specialiteiten bijzonder populair. Het sfeervolle licht van duizende lichtslingers en de muzikale begeleiding scheppen een echte kerstsfeer. Ook de omliggende winkels in de binnenstad van Duisburg passen harmonisch in het feestelijke beeld. Wie al alle cadeautjes bezorgd heeft en een versterking toe zich genomen heeft, kan vanuit het reuzenrad in 38 meter hoogte op het drukke gebeuren neerkijken. U wilt graag een beetje aktiever zijn?  Dan draai toch een rondje op de ijsbaan van de Stadtwerke Duisburg – met het bekende motto „energy on ice“.  Al met al is de kerstmarkt in Duisburg een echte belevenis en een feest voor de hele familie – ook dit jaar weer tot 30 december. Duisburg kan het gewoon een beetje langer!

16-10Duisburg2

Je overnacht met deze deal in het Mercure Hotel  op 05/12. Het viersterrenhotel  ligt gunstig en biedt veel comfort. Alle 162 kamers hebben airconditioning en gratis WiFi/DSL. Het hotel ligt op slechts 300 m van het belangrijkste treinstation en 25 km van luchthaven Düsseldorf. Indien u met de auto komt, neemt u de A3, A40 of A59 en parkeert u uw auto in de naastgelegen garage. Dit hotel kreeg op Trivago een 7,6 op basis van 2038 beoordelingen

19-10Duisburg

Boek hier je verblijfBekijk deze deal

19-10Duisburg1

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer 

Icon_Taxi                            

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)