3-daags kerstmarktarrangement in Overijssel

Inclusief ontbijt, driegangenmenu en luxe vervoer naar Duitse kerstmarkt

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €5,95 p.p.
  • Beoordeling 8,8
  • Toeristenbelasting €2,50 p.p.p.n.
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 13.12.19 tot 15.12.19
P.p. vanaf € 99,-

Ben je een echte fan van Duitse kerstmarkten? Dan is dit een hele leuke deal  dichtbij huis! Ik heb een kerstmarktarrangement gevonden voor €99 waarmee je drie dagen verblijft in een erg fijn 4* hotel in Markelo. Voor deze prijs krijg je twee overnachtingen, twee keer een uitgebreid ontbijtbuffet, één keer een driegangendiner en als kers op de taart vervoer per luxe touringcar naar een Duitse kerstmarkt.

landhuishotel en bistro herikerberg

Landhuishotel en Bistro Herikerberg

Tijdens je weekendje weg verblijf je in het goed beoordeelde (8,8) 4* hotel Landhuishotel en Bistro Herikerberg. Dit hotel, gelegen op de top van de Herikerberg, ligt net buiten het pittoreske dorpje Markelo in de provincie Overijssel. Vanuit het hotel kan je mooie wandelingen maken, je loopt namelijk zo het bos in. Van het hotel krijg je gratis enkele mooie wandelroutes mee. Elke ochtend krijg je hier een ontbijtje geserveerd en ook een driegangenmenu is inbegrepen in de prijs.

Kerstmarkt

Kerstmarkt Duitsland

Tijdens je verblijf is het vervoer per luxe touringcar naar een Duitse kerstmarkt inbegrepen in de prijs. Naar welke kerstmarkt je gaat, is afhankelijk van je vertrekdatum. De Duitse kerstmarkten zijn geweldig en super sfeervol. Hier kan je een hele dag rondslenteren langs de vele kraampjes en een lekker glaasje glühwein drinken. Vervolgens stap je weer de touringcar in om teruggereden te worden naar het hotel. Jouw heerlijke weekendje weg is compleet.

screenshot van de deal

kerstmarktarrangement