Verwen jezelf! Dit drukke leventje wordt er niet rustiger op dus moeten we af en toe allemaal eens een keertje helemaal ontspannen om bij te komen van een stressvolle week. Ik ben dan ook erg blij deze super deal onder jouw aandacht te brengen voor een dagje wellness in het hardstikke nieuwe wellnesscentrum / sauna walhalla voor een super lief prijsje van maar €14,50!

Kom volledig tot rust in oosterse sferen. Geniet van de aromatische stoombaden en droom lekker weg naar jouw favoriete denkbeeldige wereld. Voor een unieke ervaring kan je deelnemen aan een Löyly traditie, een Fins sauna-ritueel waarbij je volledig kunt ontspannen. 

Naast 12 sauna’s beschikt Thermen Binnen den Maas ook nog eens over verschillende kruidenbaden, verwarmde baden, een jacuzzi, Turks stoombad, een relaxtuin, schoonheidssalon en meer. Zo ben je een dagje wel zoet! Na zo een lekker dagje kom je lekker bij in het restaurant, om alles goed af te ronden.

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Screenshot 2015-01-25 13.04.24

Boek nu jouw wellness deal! Bekijk deze deal

Screenshot 2015-01-25 13.03.38

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)