Heerlijk ontspannen, dát kan nergens beter. De faciliteiten op saunagebied zijn oneindig en relaxen is hier eerder gewoonte dan luxe. Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is een ruim opgezet middelgroot sauna- en thermencomplex, waar zelfs bij grote drukte de rust die je zoekt, gewaarborgd blijft. 

Naast de sauna’s en verschillende baden is het heerlijk ontspannen in het beauty- en massagecentrum waar je terecht kunt voor de meest uiteenlopende behandelingen (uiteraard wel tegen betaling), van het epileren van de wenkbrauwen tot een lichaamspakking met massage. En dan is daar nog die unieke hammambeleving. Bij de Thermen zijn de Arabische scrub en reinigingsrituelen samengesmolten tot een unieke beleving van het hammamritueel: een heerlijke lichaamsreiniging en ontspanning ineen! Om je dag compleet te maken en natuurlijk om een kleurtje op te doen ga je even onder de zonnebank. Tot slot kun je in het à la carte restaurant terecht voor een fantastische maaltijd.

Op de website van Travelbird boek je nu dagticket voor geweldige €13,00!

Artikelbild_Wellness_Spa_Kerzen

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

Thermen nijmegen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)