Wil jij met een uitgerust en ontspannen gevoel de zomer in gaan? Ervaar dan de ultieme wellnessbeleving bij Spa Sport Hotel Zuiver. Afkoelen onder de koude waterval, bubbelen in de hot tub, genieten van de diverse sauna’s en heerlijk relaxen op de ligweide. Klinkt jou dit goed in de oren? Ga de zomer dan ontspannen tegemoet met een bezoek aan Zuiver! De douchegel en de shampoo staan al voor je klaar en je bent bovendien van harte welkom om deel te nemen aan diverse opgietingen. Op naar een relaxte zomer!

Kies een geschikte datum en ga gezellig genieten in het Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam. Deze aanbieding is inclusief: 1x dagentree Zuiver inclusief gebruik van alle faciliteiten, Onbeperkt gebruik van douchegel, shampoo en scrubzout, Deelname aan opgietingen o.b.v. beschikbaarheid.

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Knipsel

Boek deze deal nu! Meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)