Thermen Soesterberg en Thermen Bussloo aanbieding

Beleef een dagje wellness voor bijna niets!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
P.p. vanaf € 11,-

Kun jij wel even een dagje wellness gebruiken? Dan heb ik een heel mooie deal voor je. Voor slechts €11 geniet je van een dag wellness in Thermen Bussloo of Thermen Soesterberg. Je kan ook kiezen voor een compleet hotelarrangement, maar hier betaal je iets meer voor! In deze exclusieve wellnesscentra geniet je van tientallen verschillende baden, sauna’s en beautybehandelingen. Bekijk alle details hier en bestel je voucher!

Thermen Soesterberg

Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg

Vergeet even al je zorgen terwijl je je in de watten laat leggen bij Thermen Bussloo of Thermen Soesterberg. Wat kun je verwachten van zo’n relaxdagje in een van deze wellnesscentra? Je vindt hier onder andere verschillende soorten sauna’s, zoals een Finse sauna en een infraroodsauna, zwembaden en whirlpools. Thermen Bussloo heeft ook een heerlijk zandstrand waar je in een hangmat een dutje kunt doen. Maak je dagje uit compleet met een etentje in een van de restaurants. Zowel Thermen Bussloo als Thermen Soesterberg krijgen hoge scores op Tripadvisor. Thermen Bussloo staat ook in mijn Top 10 wellness resorts in Nederland.

Thermen Soesterberg

Goed om te weten

Deze voucher geeft je één dag toegang tot Thermen Bussloo of Thermen Soesterberg en kun je tot en met 31 augustus 2018 inwisselen. Let wel op: de voucher zelf is nog niet je toegangsbewijs tot het wellnesscentrum. Voorafgaand aan je bezoek dien je online een reservering te maken. Doe dit op tijd, want de beschikbaarheid elke dag is beperkt. Wil je op vrijdag, zaterdag of zondag je voucher verzilveren, dan betaal je een extra toeslag van €2,95.

Thermen Soesterberg

screenshot van de deal

screenshot wellness deal