Zwaluwhoeve aanbieding: 2 dagen toegang + hotelovernachting

Verwen jezelf met dit verwenarrangement of geef het cadeau!

P.p. vanaf € 25,-

Zoek je nog een leuk cadeautje of wil je jezelf eens trakteren? Wat dacht je van twee dagen wellness in de Zwaluwhoeve + hotelovernachting voor maar €25? Dat is toch spotgoedkoop! Scoor deze verwendeal voor jezelf of als cadeautje.

Wellness

De Zwaluwhoeve

Wil je even helemaal ontspannen, ga dan naar de Zwaluwhoeve.  Er is onder meer een kruidenbad, zoutwaterbad, thuja sauna, panoramasauna, een zonnebank en een klankschaalruimte. Klankschalen hebben een positieve invloed op het lichaam en geest. Klinkt dat niet meteen als ultiem ontspannen? Indien je je niet zo op je gemak voelt om naakt in de sauna’s rond te lopen, biedt de Zwaluwhoeve ook verschillende badkledingsdagen. Je kan bij de Zwaluwhoeve ook terecht voor een hapje en een drankje, om je dag helemaal compleet te maken. Hier lees je meer over de mooiste wellnessresorts van Nederland.

Wellness

Overnachten in Hotel de Tippe

Op slechts 100 meter afstand van de Zwaluwhoeve vind je hotel de Tippe. Net als de Zwaluwhoeve ligt dit hotel heerlijk tussen de Veluwse natuur, perfect voor een stevige wandeling. Na een frisse ochtendwandeling duik je natuurlijk heerlijk een van de sauna’s van de Zwaluwhoeve in, want je hebt maar liefst twee dagen entree tot het wellnesscentrum.

screenshot van de deal

Screenshot deal