slechts 29,50 €

Twee daagjes helemaal tot rust komen? Dat gaat zeker lukken in het wellnessresort de Zwaluwhoeve. Zoek de warmte op in een van de sauna’s, baden en andere wellness faciliteiten. Met deze deal krijg je een heerlijke korting voor twee dagen toegang tot de Zwaluwhoeve en een heerlijke hotelovernachting, wat uitkomt op een totaalprijs van slechts €29,50. Ga een dagje ontspannen en lees snel meer over deze deal.

Sauna in de Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve

Vroeg je je af wat er allemaal te doen valt op de Zwaluwhoeve? Er is onder meer een kruidenbad, zoutwaterbad, verschillende hotttubs, thuja sauna, panoramasauna, een zonnebank en een klankschaalruimte. Klankschalen hebben een positieve invloed op het lichaam en geest. Klinkt dat niet meteen als ultiem ontspannen? Indien je je niet zo op je gemak voelt om naakt in de sauna’s rond te lopen, biedt de Zwaluwhoeve ook verschillende badkledingsdagen. Je kan bij de Zwaluwhoeve ook terecht voor een hapje en een drankje, om je dag helemaal compleet te maken. De Zwaluwhoeve krijgt een uitstekende beoordeling op Tripadvisor van 3 van de 5 sterren. Bekijk ook het aanbod van mijn verdere wellness vakanties.

de zwaluwhoeve

Overnachten in Hotel de Tippe

Op slechts 100 meter afstand van de Zwaluwhoeve vind je hotel de Tippe. Net als de Zwaluwhoeve ligt dit hotel heerlijk tussen de Veluwse natuur en dus perfect voor een stevige wandeling. Na een frisse ochtendwandeling duik je natuurlijk heerlijk een van de sauna’s van de Zwaluwhoeve in, want je hebt maar liefst twee dagen entree tot deze heerlijke ontspanningsplek!

Ontspannen in de Zwaluwhoeve

 

 • Twee dagen ontspannen in de Zwaluwhoeve en een hotelovernachting voor slechts  €29,50
  • Goedkoopste datum: verschillende data tot en met december 2018
  • Reisduur: twee dagen entree tot de Zwaluwhoeve en een hotelovernachting
  • Hotel: hotel de Tippe
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Bestemming: De Zwaluwhoeve
  • Beoordeling: prima beoordeling op TripAdvisor met 3 van de 5 sterren
  • De Zwaluwhoeve heeft verschillende badkledingsdagen, hiervoor betaal je €4,95 toeslag
  • Vrij gebruik van schrubzout, shampoo en showergel
  • Prijs: Slechts €29,50 per persoon

screenshot van de deal

Screenshot Zwaluwhoeve
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)