Zwaluwhoeve aanbieding: 2 dagen wellness + hotelovernachting

Heerlijk samen tot rust komen!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Boekingskosten €19,95
  • Veel data mogelijk t/m juni 2020
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 09.03.20 tot 10.03.20
P.p. vanaf € 25,-

De perfecte cadeautip voor iedereen die wel wat ontspanning kan gebruiken. Trakteer jezelf en je vriend, vriendin, moeder, zus of iemand anders op een ontspannen uitje met deze heerlijke Zwaluwhoeve aanbieding. Voor slechts €25 krijg je twee dagen entree tot de Zwaluwhoeve inclusief hotelovernachting. Ultiem genieten voor een zacht prijsje!

Zwaluwhoeve actie

De Zwaluwhoeve

Wil je even helemaal ontspannen, ga dan naar de Zwaluwhoeve.  Hier vind je onder meer een kruidenbad, zoutwaterbad, thuja sauna, panoramasauna, een zonnebank en een klankschaalruimte. Klankschalen hebben een positieve invloed op het lichaam en geest. Klinkt dat niet meteen als ultiem ontspannen? Indien je je niet zo op je gemak voelt om naakt in de sauna’s rond te lopen, biedt de Zwaluwhoeve ook verschillende badkledingsdagen. Je kan bij de Zwaluwhoeve ook terecht voor een hapje en een drankje, om je dag helemaal compleet te maken.

Zwaluwhoeve aanbieding

Overnachten in Hotel de Tippe

Op slechts 100 meter afstand van de Zwaluwhoeve vind je hotel de Tippe. Net als de Zwaluwhoeve ligt dit hotel heerlijk tussen de Veluwse natuur, perfect voor een stevige wandeling. Na een frisse ochtendwandeling duik je natuurlijk heerlijk een van de sauna’s van de Zwaluwhoeve in, want je hebt maar liefst twee dagen entree tot het wellnesscentrum.