Geniet van een verblijf in een karakteristiek hotel in Lekkerkerk én krijg een dag gratis entree tot de uitgebreide wellnessfaciliteiten van Thermen Holiday Schiedam! Uitgerust na de wellness kun je nog naar hartelust winkelen of cultuur snuiven in Schiedam of Rotterdam. In de prachtige oer-Hollandse omgeving van het hotel vind je verder klassieke dorpjes, knotwilgen en Kinderdijk: welkom in de Krimpenerwaard!

Thermen Holiday Schiedam biedt een oase van rust midden in de Randstad. Hier geef je je volledig over aan de weldadige werking van water, warmte en zorgzame handen. Geniet een dag lang van de diverse faciliteiten die dit rustoord biedt. Zo zijn er maar liefst elf sauna’s, waaronder een bioscoop- en kleurensauna. In iedere sauna beleef je een andere warmte en luchtvochtigheid. En na zo’n dag voel je je weer herboren!

Na de wellness kun je een van de mooiste poldergebieden van Nederland verkennen: de Krimpenerwaard! De afstand tussen Schiedam en Lekkerkerk is circa 30 kilometer. Het landschap rond het hotel geeft een oer-Hollandse aanblik met molens, slootjes en oude dorpjes. Ideaal voor een mooie wandeling of fietstocht. Als je juist wat meer cultureel of culinair vertier zoekt, zit je hier ook goed. Neem bijvoorbeeld de waterbus richting Rotterdam en bekijk de stad en de vernieuwde skyline vanaf het water. Nog meer genieten kan in de indrukwekkende, pas geopende Markthal, waar je volop wereldse specialiteiten kunt uitproberen!

Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland vind je Hotel-Restaurant De Witte Brug. Het moderne hotel is respectievelijk gevestigd in een modern hotelgebouw en een authentieke boerderij uit 1795 en is van alle gemakken voorzien. Voor een dagje fietsen of wandelen in het groene poldergebied de Krimpenerwaard is dit de ideale uitvalsbasis. Geniet van het uitzicht op rivieren, koeien of de 17 molens van Kinderdijk. Na een dag natuur of cultuur is het prettig thuiskomen in het hotel.

Wees er op tijd bij, want deze deal is alleen vandaag nog te boeken! 

Sauna

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

hotel de witte

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)