Wellnessaanbieding in spiksplinternieuw Thermen Berendonck

Kom helemaal tot rust in de sauna's én gratis massage

P.p. vanaf € 39,95

Ben jij wel toe aan wat ontspanning? Komt dat even goed uit! Ik heb namelijk deze heerlijke ontspanningsdeal voor je gevonden. Kom een dag helemaal ontspannen in Oosterse sferen in het fonkelnieuwe wellnessresort Thermen Berendonck in Wijchen. Nu inclusief een gratis ontspannings- of gezichtsmassage voor  €39,95.

 • Wellnessarrangement spiksplinternieuw wellness resort in Wijchen
  • Goedkoopste reisperiode: tot en met 20 september 2019. Bekijk de aanbieding en reserveer jouw relaxdag!
  • Inclusief hele dag entree en gratis massage
  • Plaats: Wijchen
  • Bijkomende boekingskosten: Geen
  • Prijs: Slechts €39,95 per persoon op basis van een reis voor twee personen
Wellness

Openingsarrangement Thermen Berendonck

Met deze mooie aanbieding ga jij voordelig genieten van een dagje sauna’s, zwemmen en ook nog eens een heerlijke gezichts- of ontspanningsmassage in het gloednieuwe Thermen Berendonck. Ook mag je gratis deelnemen aan het belevingsprogramma inclusief bijzondere rituelen en meditaties, opgietingen en verwenrituelen. Vooral de showopgietingen zullen je zeker niet teleurstellen. Beleef het nu!

Wellness

Wellness in Thermen Berendonck

Thermen Berendonck is de gloednieuwe aanwinst van de succesvolle Quality Wellnessresorts. Misschien heb je vast wel eens gehoord van Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg. Sinds mei 2019 kun je nu ook genieten van de topkwaliteit in de nieuwste vestiging Thermen Berendonck in Wijchen. Kom heerlijk tot rust in Oosterse sferen en probeer de verschillende sauna’s variërend van bloemensauna’s, saltarium en duizend-en-een-nacht sauna tot een panorama-uitzicht over het meer en het Sauna Theater. Dit wíl je meemaken.

Wellness

screenshot van de deal

Screenshot deal