slechts 25,- €

Heb je behoefte aan wat ontspanning? Laat je helemaal in de watten leggen op de Wellnessboot! Verblijf nu voor maar €25 per persoon per nacht in het naastgelegen luxe 4* City Resort Hotel Mill en ga ultiem ontspannen op de heerlijke wellnessboot; een uniek arrangement in eigen land! Bekijk hier snel alle mogelijk data en verdere details.

hotel met wellness

De Wellnessboot in Mill

Je verblijft twee dagen in een viersterrenhotel dat direct naast de Wellnessboot gelegen is. Ik raad je zeker aan om eens aan boord te stappen, grote kans dat je er niet meer af wilt! De 40 meter lange Wellnessboot bestaat uit vier verdiepingen waar je onder andere een zwembad, diverse sauna’s, stoombaden en een whirlpool vindt. Vergeet vooral niet al je zorgen thuis te laten, want deze dagen staan in het teken van ontspannen en genieten! De boot is omgeven door water en prachtige natuur, dus je kunt hier in de buurt verder ook heerlijk wandelen en fietsen. Leuke uitstapjes in de buurt zijn bijvoorbeeld naar ’s Hertogenbosch of Nijmegen. Knijp er even tussen uit met je (of een) vriend of vriendin om hier even helemaal tot rust te komen.

wellnessboot

City resort hotel Mill

Naast deze unieke wellness ervaring verblijf je ook nog eens in een luxe 4* hotel, het City Resort Hotel Mill. Dit zeer goede en moderne hotel vind je op korte afstand van Nijmegen. De kamers zijn stijlvol ingericht en het restaurant biedt gerechten op stand, waar je eindeloos kan genieten! Op Tripadvisor krijgt dit hotel een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 sterren. Ga jij genieten van dit heerlijke arrangement in Nederland?

9-11wellness4

screenshot van de deal

Screenshot van de deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)