Wow, ik kreeg gisteren een geweldige mail van Corendon waarin ze mij vertelden dat ze vanaf volgend winterseizoen ook wintersport vakanties zullen gaan verkopen. Dat op zich is natuurlijk al leuk nieuws maar wat nog leuker nieuws is dat Corendon een heel vliegtuig vol aan mensen zoekt die op 16 maart mee willen voor een proef ski dag in Bulgarije!

En ik mag 1 iemand uitkiezen die samen met een vriend of vriendin mee mag gaan!!

MISC_Winter_029

Wat ga je doenGewoon lekker een dagje wintersporten! Je vliegt om 06.10 uur met een speciale Corendon vlucht vanaf Schiphol naar Bulgaarse stad Sofia waar we om 09.50 uur landen. Onderweg krijg je natuurlijk een ontbijtje. Bij aankomst of Sofia Airport word je met een bus direct naar het skigebied Borovets gebracht. Hier zorgt Corendon voor skimateriaal inclusief een skipas, zodat je lekker snel op de piste staat! Je kunt kiezen om te skiën of te snowboarden.

Om 16.30 uur start de Corendon après-ski party gevolgd door een diner. Je vliegt om 23.00 uur weer terug naar Amsterdam waar we om 00.50 uur landen op Schiphol. Deelname aan deze dag is gratis! Reisverzekering, lunch (Je kunt betalen met euro’s) en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening. Vergeet niet je eigen wintersportkleding en paspoort of identiteitskaart (dat nog zes maanden na terugkomst geldig is) mee te nemen.

 

Wat moet je doen om te winnen?

Meld je via deze website aan om proef skier te worden

En dan maak je automatisch al kans om door Corendon uitgekozen te worden maar wil je DUBBEL kans maken? Laat dan ook een berichtje achter op de Facebookpost op mijn FB Pagina zodat ik weet dat jij hebt mee gedaan want ik zal op 10 maart iemand kiezen die samen met een vriend of vriendin mee mag op deze super geweldige Corendon proefski dag!

 

Belangrijk:
De actie loopt tot 9 maart
De Winnaar word op 10 maart bekend gemaakt en moet zich voor 11 Maart 2359 uur hebben gemeld anders heeft de winnaar geen recht meer op de prijs
Een ID check is standaard deel van mijn giveaways en de winnaar gaat hier automatisch mee akkoord indien hij of zij de prijs wil claimen

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)