Genieten van een dagje wintersport! Ik heb de perfecte deal gevonden! Ga een hele dag naar Winterberg met de bus vanaf verschillende opstapplaatsen inclusief sneeuwgarantie voor maar €24,50! 

Binnen een paar uurtjes vanuit Nederland ben je in het prachtige Sauerland. De bus brengt je naar de hoofdpiste in het hart van Winterberg, waar je veel pret kan beleven in de wit besneeuwde heuvels van het Sauerland en lekker kan skiën of snowboarden over de 28 kilometer aan pistes!

Skiliftkarussell Winterberg is het grootste skigebied ten noorden van de Alpen en biedt 27 skiliften. De pistes zijn verdeeld over zeven deelgebieden met verschillende namen zoals Poppenberg en Bremberg. In dit gebied kan je ook goed rodelen, er zijn ruim 150 kilometers loipen en een langlaufstation!

Belangrijk om te weten is dat de skipas exclusief is, deze kan je ter plaatse aanschaffen voor ongeveer €30 voor een hele dag!

Zin om een dagje sportief te doen in de sneeuw? Boek dan snel deze deal! 

Skispaß

winterberg

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)