Wil je het nieuwe jaar goed beginnen met een groep vrienden op de ski’s? Of misschien wel met je familie? Je kunt nu 5 dagen genieten van meer dan 100km skipiste in Frankrijk, inclusief vervoer, appartement en skipas vanaf €139 per persoon! Echt een topdeal!

Superdévoluy is een super modern skidorp met brede afdalingen waarop iedereen uit de voeten kan. Heb je even zin in iets anders? Je kunt hier ook sneeuwkiten of een middagje genieten in het overdekte zwembad. ’s avonds is er ook de mogelijkheid om een aantal bars en discotheken te bezoeken. Meer zin om een avondje thuis te blijven? Je kunt er natuurlijk ook een feestje van maken met je vrienden in je eigen appartement!

Het 3-sterren Residence les Toits du Devoluy is een super keuze om te verblijven tijdens je ski-tripje. Het ligt om de hoek van de piste en liften, dus je bent vrijwel meteen op locatie om je dagje op de ski’s te beginnen! Ook een winkelgalerij met supermarkt, bakker en pinautomaat is zo bereikt. Met 2 personen verblijf je voor €159 p.p., bij 4 personen ligt het bedrag op €149 p.p. en wanneer je met zijn 6-en gaat hoef je zelfs maar €139 te betalen!

Er vertrekt 07 januari 2015 een bus vanuit Amsterdam die je naar Superdévoluy zal brengen.

Boek deze deal snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

Skispaß

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

husk ski 5dagen e139

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)