Met de kerst in de sneeuw? Dat kan nu al vanaf €179! Of je nou een beginnende skier bent of al je kunsten uit de kast haalt, in La Joue du Loup (Frankrijk) kan het allemaal.

Het was even zoeken, maar ik heb een mooi voordeeltarief op de kop kunnen tikken. Vanaf €179 per persoon heb je met de kerst al een appartement en toegang tot de piste (skipas) voor 8 dagen! Je hoeft niet te wachten op een vliegtuig, want met deze deal kun je heerlijk met je eigen auto in alle vrijheid rijden naar het je appartement in La Joue du Loup: Résidence La Crête du Berger. Dit is een  prachtig complex, gelegen op een rustige plek net buiten het centrum van Joue du Loup. Door de ligging aan de rand van de vallei, heb je vanaf je balkon of terras een prachtig uitzicht over het betoverende witte landschap. De skilift ligt op circa 500 meter en ook het gezellige centrum is op loopafstand.

Er zijn verscheidene data beschikbaar en de samenstelling van het gezelschap kan natuurlijk ook aangepast worden. Deze prijs is gebaseerd op 6 personen in de kerstperiode. Via de boekingssite kun je zelf heel eenvoudig je arrangement aanpassen en zie je direct de bijbehorende prijs.

Daar kun je nog eens mee thuis komen! Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

old house at the european alps in winter

Tijdens de kerst op de skis? Meer wintersport deals!

Screen Shot 2014-10-29 at 1.54.39 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)