Is voor jou kerst geen kerst zonder sneeuw? Met deze geweldige deals kan je super goedkoop op wintersport! Goed nieuws toch? Husk heeft nu allerlei verschillende accommodaties in de aanbieding; of je nou een beginnende skiër bent of al je kunsten uit de kast haalt, met deze deals heb je het voor het uitkiezen.

Vanaf €169 per persoon heb jij bijvoorbeeld al een verblijf in het Résidence La Crête du Berger en krijg je toegang tot de piste (skipas) voor 6 dagen! Je hoeft niet te wachten op een vliegtuig, want met deze deal kun je heerlijk met je eigen vervoer in alle vrijheid rijden naar jouw appartement. Résidence La Crête du Berger heeft een ideale ligging in La Joue du Loup. Het mooie appartementencomplex ligt midden in het centrum en de 100km piste ligt op slechts 50o meter afstand van jouw verblijf. Je kan dus binnen enkele minuten je ski’s onderbinden! Onderaan de piste vind je meteen de zonovergoten terrassen. Na een dag bikkelen, kun je hier tot laat in de middag chillen in een ligstoel en genieten van een welverdiend biertje. Ook voor de echte après-skiërs is Résidence La Crête du Berger ideaal. De populaire bar de Prins van Oranje ligt hier recht tegenover, dus je hoeft nooit ver als je een drankje teveel op hebt!

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Wintersport_Ab_Sunset

Boek nu jouw skivakantie! Meer van dit soort deals...

Knipsel_Wintersport

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)