Ook al straalt de zon hier nog af en toe in Nederland, de tijd om lekker met de auto richting de skipiste te vertrekken komt al snel dichterbij! Of je nou een beginnende skier bent of al je kunsten uit de kast haalt, in Val Thorens kan het allemaal.

Vanwege de unieke sneeuwzekerheid in Val Thorens hoef je niet te vrezen dat er geen sneeuw ligt. Dit skigebied ligt voor 99% boven de 2000 meter en beschikt van de modernste infrastructuur. Deze sneeuwgarantie geld voor de periode 22 november tot 10 mei.

Dus wat let je om eind november al te genieten van (je eerste van velen?) skivakantie. Vanaf 169 euro per persoon heb je op 22 november al de beschikking over een studio en toegang tot de piste (skipas) voor een hele week! Je hoeft niet te wachten op een vliegtuig, want met deze deal kun je heerlijk met je eigen auto in alle vrijheid rijden naar het 3 sterren Résidence Le Chamois D’Or in Val Thorens, Frankrijk.

Je hoeft niet langer te wachten om weer te genieten van je skis! Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Wintersport_I

Bind die latten maar onder! Meer van dit soort deals

Screen Shot 2014-10-20 at 11.40.54 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)