Zie jij jezelf al op de piste staan?? Met deze geweldige deals kan je super goedkoop op wintersport! Goed nieuws toch? Husk heeft nu allerlei verschillende accommodaties in de aanbieding; of je nou een beginnende skiër bent of al je kunsten uit de kast haalt, met deze deals heb je het voor het uitkiezen.

Vanaf €209 per persoon heb jij in februari al een verblijf in het Residence L’Horizon Blanc en krijg je toegang tot de piste (skipas) voor 6 dagen! Je hoeft niet te wachten op een vliegtuig, want met deze deal kun je heerlijk met je eigen vervoer in alle vrijheid rijden naar jouw appartement. Résidence l’Horizon Blanc heeft een ideale ligging in La Joue du Loup. Het mooie appartementencomplex ligt midden in het centrum en de piste ligt op slechts 50 meter. Je kan dus binnen enkele minuten je ski’s onderbinden! Ook voor de echte après-skiërs is Horizon Blanc ideaal. De populaire bar de Prins van Oranje ligt hier recht tegenover, dus je hoeft nooit ver als je een drankje teveel op hebt!

De genoemde prijs is gebaseerd op 6 personen met aankomst op 11 februari. Via de site van HUSK kun je zelf heel eenvoudig je arrangement aanpassen en zie je direct de bijbehorende prijs.

Zo zijn er nog wel meer goede aanbiedingen dus wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Skispaß

Boek nu een geweldige wintersport vakantie!

husk

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)