Begin december in de sneeuw? Dat kan nu al vanaf €199! Of je nou een beginnende skier bent of al je kunsten uit de kast haalt, in Les Deux Alpes (Frankrijk) kan het allemaal.

Het was even zoeken, maar ik via Sunweb heb ik een mooi voordeeltarief op de kop kunnen tikken. Vanaf €199 per persoon heb je begin december al een appartement en toegang tot de piste (skipas) voor 8 dagen! Je hoeft niet te wachten op een vliegtuig, want met deze deal kun je heerlijk met je eigen auto in alle vrijheid rijden naar je 3-sterren appartement in Les Deux Alpes: Résidence Aiguille Lodge.

Er zijn verschillende data beschikbaar en de samenstelling van het gezelschap kan natuurlijk ook aangepast worden. Deze prijs is gebaseerd op 4 personen begin december. Via de boekingssite kun je zelf heel eenvoudig je arrangement aanpassen en zie je direct de bijbehorende prijs.

Daar kun je nog eens mee thuis komen! Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Cross ski and Empty sun-lounger at mountains in winter

Op naar de wintersport! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-10-15 at 11.56.20 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)