Je leert alles over de edele geschiedenis van het koffiebranden en gaat naar huis met een zelf gebrande portie koffie, voor slechts €14,99 op basis van een workshop voor 2 personen.

Met een klein, gezellig groepje ga je 2 uur lang aan de slag met verse koffiebonen. Je begint met een theoretische inleiding, waarin je alles leert over de nobele koffieplant. Hierna is het tijd voor ‘pick your poison’, en mag je zelf je koffie gaan branden. Je wordt hierin bijgestaan door een expert van The Count of Coffee. Ten slotte mag je twee unieke brouwsels degusteren en je eigen creatie neem je lekker mee naar huis. Ideaal voor als je ‘s ochtends een heerlijk shot cafeïne nodig hebt.

1-10coffee4

The Count of Coffee is een koffiespeciaalzaak gevestigd op de Markt te Helmond met een voorliefde voor alle soorten koffie. Je kan er terecht voor, uiteraard, een heerlijke ‘cup of Joe’, vergezeld met enkele hapjes, maar ook voor een boeiende workshop.

Haast je want dit soort deals gaat snel!

 • Workshop koffiebranden voor slechts €14,99 per persoon
  • Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.  
  • Openingstijden: Alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). De workshops vinden doordeweeks in de avond plaats en in het weekend overdag.
  • Duur: 2 uur.
  • Locatie: Helmond
  • Prijs: vanaf €14,99 per persoon op basis van een workshop met twee personen

Boek hier je workshop Bekijk deze deal

1-10coffee6

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)