De zomer is in aantocht, wat is lekkerder dan heerlijk op het water te dobberen. Nu een hele dag zeilen inclusief lunch en borrelgarnituur voor €44,50!

Hoe je zeildag eruit ziet? Om 9:30 scheep je al in op de haven van Batavia te Lelystad en kan je genieten van een kopje koffie en koek. De daadwerkelijke afvaart is om 10:00. Daarna zeil je zorgeloos naar de stad Hoorn. Daar ga je aan wal en heb je de tijd om een wandeling te maken langs de oude pakhuizen en zie je duidelijke de VOC geschiedenis terug. Eenmaal terug aan boord en wellicht hongerig van de wandeling word je een heerlijk lunchbuffet aangeboden, waarbij je later in de middag nog verwend wordt met een borrelgarnituur.

De Stedemaeght is een driemaster met ruimte voor 150 gasten, ben jij hier binnenkort één van? Genieten kan je van de lounge, dansvloer, bar, deksalon en VIP-room!

Boeken voor deze prijs doe je op de volgende data 14, 24 mei 2015, 07 of 17 juni 2015.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

shutterstock_132214535

Boek deze deal nu! Andere deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)