Heb je zin om jezelf eens gastronomisch te verwennen? Dat kan voor slechts €29,50. Chef-kok Peter Koehn bereidt voor jou in zijn restaurant de Karpendonkse Hoeve een diner op hoog niveau, dat je kan omschrijven als een combi van klassiekers en vernieuwende gerechten. Boeken kan nog tot 24 november.

Geniet van zijn gastronomische kennis en vakmanschap met vier gangen specialiteiten van de chef voor 2, 3 of 4 personen bij Michelinrestaurant de Karpendonkse Hoeve.

9-8Michelinrestaurant1

Al 42 jaar is Karpendonkse Hoeve een combinatie van rust en gastvrijheid midden in Eindhoven. De keuken van De Karpendonkse Hoeve werkt onder leiding van chef-koks Peter Koehn en Thijs Berkers met seizoensgebonden producten. De creaties zijn een mix van klassieke en vernieuwende gerechten. Maar dat is niet het enige. De chefs zijn de afgelopen 36 jaar onafgebroken bekroond met een Michelinster voor zijn bijzondere gerechten. De keuken van restaurant De Karpendonkse Hoeve werkt uitsluitend met seizoensproducten. Het menu wisselt daarom per dag. Wat het restaurant serveert blijft dus nog even een verrassing. Eventuele allergieën of speciale wensen kunnen doorgegeven worden bij het restaurant. Het restaurant beschikt ook over een terras.

Dit wil je toch wel beleven? Boek dus snel, voordat het te laat is!

Boek hier je diner Meer van dit soort deals? Klik hier

4-11Sterrendiner

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)