slechts € 29,95

We hebben allemaal wel dat filmpje voorbij zien komen. De groep vrienden die in het park is en met twee keer zwaaien een zitzak heeft opgeblazen. Deze bekende Lamsac van Fatboy is ondertussen wereldbekend, en toevallig heb ik daar een goedkopere versie van gevonden! Deze SeatZac komt in verschillende leuke kleuren en kost slechts €29,95!

De SeatZac

Met deze lichte zitzak ga jij overal binnenkort kunnen zitten. Met je vrienden naar het park of een festival bezoeken? Je zwaait twee keer met deze zitzak, sluit hem, en je heb meteen je comfortabele zitzak. De zitzak weegt slechts 750 gram en is makkelijk mee te nemen in het bijbehorende tasje. Je hebt geen pomp nodig om hem op te blazen, en hij is gemaakt van sterk polyester. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn hem op een steentje te plaatsen, want hier zou hij goed tegen kunnen. Je kan deze goedkope zitzak in zes verschillende kleuren bestellen!

Hoe werkt het?

Je besteld deze zitzak bij Actie van de dag. Je ontvangt een bevestigingsmail na de bestemming, en kan 5 tot 7 werkdagen na de bestelling je zitzak thuis verwachten. De verzendkosten voor Nederland bedragen nog een extra €5,95 en voor België €6,95. Je kan de zitzak in de kleuren paars, groen, roze, zwart, oranje en blauw bestellen. De kleuren zijn helder, dus je valt in ieder geval goed op!

Bestel hier deze super relaxte zitzak!

  • Product: SeatZac zitzak
  • Geldig tot: 24 juli 2017
  • Prijs: Slechts €29,95!

screenshot van de deal

Goedkope zitzak