In de prachtige omgeving van de Veluwe is ontspannen een fluitje van een cent. Helemaal als je daar de dag doorbrengt in Wellnessresort de Zwaluwhoeve, waar je geniet van sauna’s, baden, opgietingen en de meest heerlijke behandelingen. Na zo’n verwendag kun je er weer helemaal tegenaan!

Sauna’s en baden
Wellnessresort de Zwaluwhoeve heeft verschillende soorten binnen- en buitensauna’s. De binnensauna’s zijn gesitueerd op sfeervolle saunapleinen met prachtig uitzicht op de omgeving. Verder zijn er ruime whirlpools, wisselbaden, kruidenbaden, een caldarium en een ijsgrot.

Opgietingen
Dagelijks vinden er verschillende opgietingen plaats in de hout gestookte sauna. Water met een geurende olie wordt op de hete stenen gegooid, waardoor er stoom vrij komt die doormiddel van slagen van een handdoek verplaatst wordt. De stoom bevat waterdeeltjes die neerkomen op je huid en het transpireren bevorderen, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Aankomst is mogelijk t/m eind maart 2015. Ik raad je aan snel te boeken, want op = op!

Artikelbild_Wellness_Frau_Relaxen_Bad

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-07-28 om 09.41.32

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)