In de prachtige omgeving van de Veluwe is ontspannen een fluitje van een cent. Helemaal als je daar de dag doorbrengt in het vernieuwde Wellnessresort de Zwaluwhoeve, waar je nu geniet van meer sauna’s, nieuwe kleedruimtes en faciliteiten, verbeterd culinair aanbod, nieuwe behandelingen en maandelijks een opgietweekend. Na zo’n verwendag kun je er weer helemaal tegenaan!

Maak kennis met de vernieuwde Zwaluwhoeve:

Sauna’s en baden
Wellnessresort de Zwaluwhoeve heeft verschillende soorten binnen- en buitensauna’s. De binnensauna’s zijn gesitueerd op sfeervolle saunapleinen met prachtig uitzicht op de omgeving. Verder zijn er ruime whirlpools, wisselbaden, kruidenbaden, een caldarium en een ijsgrot.

Opgietingen
Dagelijks vinden er verschillende opgietingen plaats in de hout gestookte sauna. Water met een geurende olie wordt op de hete stenen gegooid, waardoor er stoom vrij komt dat door middel van slagen van een handdoek verplaatst wordt. De stoom bevat waterdeeltjes die neerkomen op de huid en het transpireren bevordert, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Boek deze deal snel, want deze ultieme ontspanning wil je niet missen!

zwaluwhoeve travelbird foto

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2015-01-27 om 11.51.48

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)