tomorrowland contest

Tomorrowland Contest

header [lp_row]

Tomorrowland 2015 – Win kaarten voor jouw Party of a Lifetime

[lp_col] Tomorrowland is het Feest van je Leven. Elk jaar wordt het kleine Belgische stadje Boom omgetoverd tot dé place-to-be voor het grootste festival te wereld. Het is kleurrijk, ongelofelijk en aanlokkelijk – in 1 woord spectaculair. Kaarten voor Tomorrowland worden jaarlijks binnen luttele minuten uitverkocht. Wereldwijd! Het maakt niet uit hoe kostbaar de 3-daagse kaarten zijn – ze gaan elk jaar weer als warme broodjes… Dit evenement wordt niet alleen bezocht door party-people vanuit Europa, maar van uit alle windstreken: Japan, Australie, de Verenigde Staten. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Het evenemententerrein is onbeschrijvelijk groot. In het centrum bevindt zich een 140-meter lang hoofdpodium dat word gevuld met artiesten als David Guetta, Roger Sanchez en Avicii. Omgeven door meren, wordt het terrein omhult in de adembenemende Belische natuur.Word meegevoered in de illusie van de Orient en dans mee op elke beat.

Eenmaal opgegaan in het festijn merk je dat je dagelijkse leven niets meer betekend in het land van morgen. Ontdek die magische wereld – een wereld waar alles mogelijk is; een droomwereld waarin vriendschappen, liefde en extatische beats samenkomen. In Tomorrowland is iedereen gelijk – ongeacht nationaliteit of geloof – het is de ware communitie die er toe doet. Droom weg in de wereld van elfen en onbegrensde mogelijkheden en  het festival zal je een gehele nieuwe ervaring laten beleven.[/lp_col] [lp_col]

Hoe win ik die geweldige tickets dan? 

Een feest is als in jouw stoutste dromen – en die kan uitkomen voor jou! Ik geef toegangskaarten weg voor Tomorrowland 2015 inclusief een tent in Dreamville, het episch centrum van de officiële festival stad! Inbegrepen in jouw Tomorrowland packet zijn: bandjes voor toegang tot het festival en Dreamville waar ik voor 4 nachten een tent voor jou heb afgehuurd zodat jij je volledig kunt onderdompelen in Tomorrowland. En als klap op de vuurpeil krijg jij op donderdag 23 juli 2015 ook nog eens toegang tot de exclusieve welkomstparty!

[/lp_col][/lp_row] [lp_row]

lp_TOMORROW

[lp_row][lp_col]

‘Like’ ons op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief

[pagelike page=”https://www.facebook.com/holidayguru.nl” title=”holidayguru.nl”]

[/lp_col] [lp_col]

Wat is er allemaal inbegrepen?

[/lp_col] [/lp_row]

De “Tomorrowland”-giveaway begint op 06 Juli 2015 om 12:00 en eindigt op 12 Juli 2015 om 23:59. Bij deelname aan de giveaway meld je je aan voor de gratis Holidayguru.nl nieuwsbrief. Afmelden van de nieuwsbrief kan op elk gewenst moment. De winnaar zal getrokken worden uit alle aanmeldingen met actieve nieuwsbrief abonnementen. De winnaar en zijn +1 moeten tenminste 18 jaar of ouder zijn om toegelaten te worden tot het festivalterrein. Werknemers van UNIQ BV en hun familie zijn uitgesloten van deelname

Een terugblik op Tomorrowland 2014