Vind je gewone hotels te saai? Wil je wel eens een ander soort accommodatie proberen? Dan zul je dit artikel graag lezen, want ik kwam paar hele bijzondere plekken tegen om in te overnachten. In de volgende vijf hotels overnacht je onder de sterrenhemel! Wie heeft een saai hotel nodig als je ook middenin de natuur kan slapen!

nkwichi
Foto: Nkwichi Lodge

Amangiri Resort, Utah

Het Amangiri Resort in de staat Utah is een absoluut paradijs voor natuurliefhebbers. Het complex ligt in een rotsachtige omgeving, wat voor een geweldig plaatje zorgt. Wie hier incheckt heeft de keuze tussen verschillende suites, die allemaal een fantastisch uitzicht om de omliggende omgeving bieden. Het meest bijzonder is het bed buiten het hotel, een nacht daar vergeet je gegarandeerd niet! De zogenoemde Sky Lounge kost wat meer dan de andere kamers, maar zoiets doe je natuurlijk maar eenmaal!

Foto: Aman Resort

Loisaba Star Beds, Kenia

Zoals de naam al doet vermoeden, wacht in het Loisaba Star Beds een heel speciaal verblijf op je. Hier vind je geen kamers, maar 8 platformen met daken en een bed, op palen. Hierdoor krijgen de gasten een goed uitzicht op de fenomenale omgeving en de Uaso Nyiro rivier. Wat is er gaver dan slapen in een natuurreservaat? Dichterbij de natuur kom je niet!

Foto: Loisaba Hotels

Null Stern Hotel, Zwitserland

Je hoeft niet ver te reizen voor een bijzondere overnachtingsplek. Het recent geopende Null Stern Hotel in Safiental biedt gasten een bed tussen de weilanden en bergen. Hier word je een met de natuur en geniet je als stel van een paar uur romantiek. Om te zorgen dat je niets ontbreekt, staat er 24 uur per dag een butler klaar – wat een luxe!

Foto: Null Stern Hotel

Nkwichi Lodge, Mozambique

Degenen die ervoor kiezen om in de Nkwichi Lodge bij het Malawimeer te overnachten, zullen het waarschijnlijk nooit vergeten. Het adembenemende complex biedt niet alleen 8 privéstranden en luxe hutten, maar ook een sterrenbed met zicht op het meer. Dit komt helaas wel tegen een prijs, maar de locatie is het waard. Je wordt er sprakeloos van!

nkwichi-lodge
Foto: Nkwichi Lodge

Kagga Kamma Private Nature Reserve, Zuid-Afrika

In het Kagga Kamma Private Nature Reserve, in de buurt van Kaapstad, beleven natuurliefhebbers de tijd van hun leven! Hier slaap je in zogenoemde Open Air kamers aan de voet van zandstenen rotsformaties. Vanaf je suite geniet je van een spectaculaire uitzicht en de mooie omgeving.

Foto: Kagga Kamma

Deze bedden in de open lucht zijn te gek! Waarom zou je in een saaie hotelkamer slapen als er geweldige plekken zijn zoals deze. Ik zet deze accommodaties direct op mijn bucketlist!