Elke dag geef ik een droomreis weg. Wil je weten of jij tot de gelukkige winnaars behoort? Lees dan snel verder.

Eindelijk is het zover! De grote Holidayguru Adventskalender opent zijn deuren. Elke dag maak je van 1 december tot en met 24 december kans om een droomreis te winnen! Idyllische stranden, bruisende steden en ongelofelijke landschappen. Dit kun je allemaal verwachten in december. Laat je verrassen. Elke dag heb je weer kans om mee te doen aan de adventskalender winactie.  24 droomreizen, 24 kansen om te winnen. Mis het niet! Houd elke dag mijn pagina in de gaten. Heb je vragen over de winactie? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen hieronder. 

fbtitelbild_nl

Winnaars van de Adventskalender tot zover

Hier worden in de loop der dagen de winnaars bekend gemaakt.

Dag 1 – Mauritius: Nadine – Isabell Gle***ner

Dag 2 – Dubai: Sven W***ersch***

Dag 3 – Mykonos: Susann B***ward

Dag 4 – Malediven: Stefanie St***

Dag 5 – Bali: Freya Sa***er

Dag 6 – Toronto: Julian Ort***

Dag 7 – Zanzibar: Kerstin Schm***

Dag 8 – Curacao: Sabrina Se***

Dag 9 – Thailand: Bianca Se***

Dag 10 – Sri Lanka: Laura Ti***

Dag 11 – Bahama’s: Aline Thi***

Dag 12 – Aruba: Beatrice Kol***

Dag 13 – Miami: Lara Vanderb***

Dag 14 – Santorini: Monika Le***

Dag 15 – Ibiza: Lea Svens***

Dag 16 – IJsland: Louise Stod***

Dag 17 – Tokio: Waldemar Stre***

Dag 18 – Las Vegas: Andre Ri***

Dag 19 – Cuba: Fabian Ra***

Dag 20 – Miami: Ciara Ga***

Dag 21 – Kaapstad: Katharina Pa***

Dag 22 – Mexico: Matthias  Kö***

Dag 23 – Hawaii: Maria Milew***

Dag 24 – Dominicaanse Republiek: Piet Usselm***

 

Livestream loting op Facebook Live

Om de winnaars zo transparant mogelijk aan te kondigen, worden elke week de winnaars getrokken tijdens een livestream op Facebook op zondag. Op maandag worden de namen hier bekend gemaakt.  Dus ga naar Facebook op 04.12.16, 11.12.16 en 18.12.16 om 19:00 uur. De livestream wordt van te voren aangekondigd op de Duitse Facebookpagina ”Urlaubsguru.de”  zodat je de loting niet zult missen. In dit artikel worden de winnaars op maandag (05.12.16, 12.12.16 en 19.12.16) bekend gemaakt. De winnaars van de dagen 18-24 worden helaas niet bekendgemaakt via een livestream aangezien het dan kerst is. Daarom zullen de winnaars van deze dagen willekeurig door een generator worden getrokken en op deze pagina bekend worden gemaakt.

Hopelijk win je! Ik zal voor je duimen! Tot en met 24.12.2016 om 23:59 uur heb je elke dag de kans om een droomreis te winnen. Hier ga je naar de adventskalender. Succes!

Adventskalender – Veelgestelde vragen

Wow! Jullie feedback op mijn adventskalender is ongelooflijk! Echter zijn er een paar vragen gerezen over de deelname en de winactie. Zie hieronder mijn antwoorden op de meestgestelde vragen.

Hoe kan ik deelnemen aan de winactie?

Voor deelname aan de winactie moet je je eerst aanmelden voor mijn WhatsApp-dienst. Op de pagina zie je dit veld.

whatsapp-vakje

Is het de eerste keer dat je meedoet? Dan moet je allereerst het woord “Start” (zonder de aanhalingstekens) naar het vermelde WhatsApp-nummer sturen. Het nummer verschijnt als je op het groene vakje met de tekst “WhatsApp – gebruik telefoonnummer” klikt. Het nummer heeft een Duits landnummer. Dit komt doordat onze technische provider in Duitsland zit. Voeg dit nummer als contactpersoon toe en stuur dan een appje met het woord “Start.” Je krijgt dan zo snel mogelijk een bevestigingsbericht. Om mee te doen aan de loting hoef je nog alleen de bestemming van de dag te sturen. (je kunt dit zelfs al doen voordat je een bevestigingsbericht van je registratie hebt gekregen). Om een voorbeeld te geven: Voor dag 1 had je het woord “Mauritius” moeten sturen (zonder aanhalingstekens).

Kort samenvattend:  Voeg me toe als contact, stuur een appje met het woord “Start” en dan een bericht met daarin de bestemming van de dag.

Is één appje voldoende om mee te doen aan de gehele adventskalender winactie?

Elke dag van 00:00 tot 23:59 heb je een nieuwe kans om mee te doen. Je kan voor elke dag meegenomen worden in de loting. Echter om te worden opgenomen in de loting voor een bepaalde dag, moet je een appje sturen met daarin de bestemming van die dag. Bijvoorbeeld op dag 1 was de bestemming Mauritius. Als je mee wou doen aan de loting voor Mauritius dan had je op die dag een appje moeten sturen met daarin het woord ”Mauritius.” Doe je voor het eerst mee aan de winactie? Stuur dan eerst ”Start” zodat je bent aangemeld voor mijn WhatsApp-service! Heb je dit al gedaan en wil je meedoen aan verschillende dagen? Dan hoef je niet nog een keer ”Start” te sturen.

Waarom worden de vinkjes niet blauw en waarom krijg ik na het versturen van de bestemming geen bevestiging? 

De leesbevestiging hebben wij uitgeschakeld. Daarom worden de vinkjes niet blauw. Het klopt dat je geen bevestiging krijgt na iedere keer dat je een bestemming stuurt. Dit betekent niet dat je niet in het systeem staat. Zolang je het bericht naar het WhatsApp stuurt, wordt je meegenomen in de loting.

Waar staat het Holidayguru WhatsApp-nummer?

Het nummer vind je achter elke deur van mijn adventskalender. Klik op het groene vakje met de tekst “WhatsApp – gebruik telefoonnummer.”

Verandert het WhatsApp-nummer elke dag? 

Dat klopt. Dit heeft een technische reden. Echter maakt dit voor jou helemaal niets uit. Sla gewoon het eerste nummer op waaraan je het woord ”Start” hebt gestuurd. Naar dit nummer kun je alle andere bestemmingen blijven sturen. Je hoeft dus niet elke dag een nieuw nummer op te slaan.

Waarom vind de winactie via WhatsApp plaats?

Door deel te nemen aan de winactie word je automatisch aangemeld voor mijn WhatsApp-service. Zo ontvang jij de allerbeste deals direct op je smartphone en hoef je geen enkele deal meer te missen.

Betekent dit dat ik elke dag berichten krijg of gebeld kan worden?

Absoluut niet! Ik beloof je dat ik je alleen zal informeren over de meest spectaculaire deals. Ik zal je niet elke dag een bericht sturen via WhatsApp. De Guru wilt niet als spam worden gezien 😉 Je zult ook niet gebeld worden. Behalve om je te feliciteren met je winst! 😉 De registratie voor de WhatsApp-service uitgevoerd door UNIQ GmbH kan op elk gewenst moment worden herroepen door middel van een appje met de tekst ”Stop” te sturen naar het UNIQ GmbH WhatsApp nummer. Let op als je dit doet tijdens de winactie dan doe je niet meer mee aan de loting.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Ik verzeker je dat je persoonlijke gegevens nooit zullen worden gedeeld met een externe derde partij. Je mobiele nummer wordt alleen voor de loting en de WhatsApp-service gebruikt. Holidayguru.nl is een project van UNIQ Urlaubsguru GmbH. Dit staat ook vermeld in de voorwaarden.

Ik heb nog geen bevestiging ontvangen van mijn registratie, doe ik wel mee aan de loting?

Heb een beetje geduld als je na het versturen van het woord “Start” niet direct antwoord hebt gekregen. Soms is er wat vertraging vanwege belasting van de server. Als je eenmaal het woord “Start” hebt verstuurd dan kun je zelfs voordat je een bevestiging hebt ontvangen de bestemming van de betreffende dag versturen. Ook dan doe je automatisch mee aan de loting.

Wanneer krijg ik te horen of ik gewonnen heb?

Om de winnaars zo transparant mogelijk aan te kondigen, worden elke zondag de winnaars van de afgelopen week getrokken tijdens een livestream op de Duitse Urlaubsguru Facebook pagina. Op maandag worden de namen op de website van Holidayguru.nl bekendgemaakt. Login op Facebook voor de livestream op 04.12.16, 11.12.16 en 18.12.16 om 19:00 uur. De livestream wordt van te voren aangekondigd op de Facebook pagina van “Urlaubsguru.de.” Op Holidayguru.nl worden de winnaars op maandag (05.12.16, 12.12.16. and 19.12.16) bekend gemaakt in dit artikel. De winnaars van 18-24 december worden helaas niet bekendgemaakt via een livestream aangezien het dan kerst is. Daarom zullen de winnaars van deze dagen willekeurig door een generator worden getrokken en op deze pagina bekend worden gemaakt.

Hoe krijgen de winnaars bericht?

De winnaars worden door mij persoonlijk op de hoogte gebracht door middel van WhatsApp.

Waar worden de winnaars aangekondigd?

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste winnaars. Deze pagina wordt constant geüpdatet.

Is deze winactie echt?

Ik kan je 100% verzekeren dat dit geen nep-winactie is! Vorig jaar konden alleen de Duitse Urlaubsguru lezers meedoen aan de winactie. Dit jaar heb ik besloten dat alle landen waarin Holidayguru actief is, mee kunnen doen. Ik weet dat er tegenwoordig veel nepacties in omloop zijn. Dit is zeker niet het geval! Dat is een Guru promise 😉 

Kunnen alle landen meedoen aan de winactie?

Alle landen waarin Holidayguru actief is kunnen meedoen aan de winactie. Er zijn 24 droombestemmingen, dus 24 kansen om te winnen. Er bestaat een grote kans dat de winnaars uit verschillende landen kunnen komen. Ik wens je heel veel succes!

Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben, laat dan een reactie achter!