Nooit meer uren opgekropt zitten in je vliegtuigstoel, geen duf gevoel meer in je benen door te weinig beenruimte of zo maar de stoel voor in je gezicht krijgen. Het is allemaal verleden tijd met de Skynest van Air New Zealand. In Economy Class slapen in een heus bed, wie had dat ooit gedacht?!

Air New Zealand heeft officieel patent gevraagd op hun zogeheten Skynest. Dit zijn heuse ligbedden in Economy Class. Hoe fijn is dat! Zeker als je naar de andere kant van de wereld vliegt. De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij gaat dit nieuwe concept dit jaar nog testen op hun rechtstreekse vluchten van Auckland naar New York. Dat is een vlucht van 17 uur en 40 minuten!

Air New Zealand
© Air New Zealand

De bedden in de Skynest

De zes bedden van de Skynest komen in de Economy Class, waar is nog niet precies bekend. Natuurlijk blijven de normale stoelen ook gewoon. Je kunt een bed in de Skynest voor een aantal uurtjes gedurende je vlucht gebruiken door middel van een speciale toeslag die je bovenop je normale ticket betaalt. De Skynest bestaat uit drie bedden boven elkaar. Boek je een bed, dan krijg je er een kussentje en dekentje bij. Dankzij het gordijntje en de bijgeleverde oordopjes geniet je in alle rust van je schoonheidsslaapje. De bedden in de Skynest van Air New Zealand zullen twee meter lang zijn en zo’n 58 centimeter breed. Perfect om even languit te relaxen.

Air New Zealand
© Air New Zealand

Sneller dan je denkt

Mocht je je afvragen of dit droomconcept iets voor de verre toekomst is, Nee! Air New Zealand gaat dit jaar nog het concept testen. Vanaf 29 oktober 2020 wordt de Skynest getest op de rechtstreekse vluchten van Auckland naar New York. De Boeing 787-9 vormt het decor van deze unieke manier van reizen in Economy Class. Zou jij op deze manier willen reizen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel!

De Skynest van Air New Zealand