We kunnen niet wachten om dit jaar heel ver achter ons te laten, maar niet voordat Airbnb nog even uitpakt met deze epische actie! In deze pop-up bubbeltent luid je het nieuwe jaar in onder de beroemde Times Square Ball in New York en krijg je een virtueel bezoek én optreden van niemand minder dan Mariah Carey!

Bij dit onvergetelijke jaar hoort ook een onvergetelijke afsluiting. Om die reden heeft Airbnb de handen ineen geslagen met de enige echte ‘Queen of Christmas’ om de jaarwisseling te vieren op de meest spectaculaire plek in New York City: pal onder de Times Square Ball! Hoewel de jaarlijkse viering van Oud en Nieuw – met de beroemde ball-drop – dit jaar virtueel plaatsvindt, krijgen twee personen de kans om het spektakel live bij te wonen vanuit een unieke pop-up bubbeltent bovenop het Nasdaq gebouw.

Pop-up Airbnb
Foto: Airbnb

Gasten worden ontvangen met een virtueel bezoek van Mariah Carey en worden getrakteerd op een feestelijk diner bereid door een privéchef. Ook staat er een koffer vol sprankelende feestaccessoires klaar, want Oud en Nieuw is natuurlijk niet compleet zonder een flinke dosis glitter. Nog geen passende outfit voor de avond? Maar liefst $5.000 aan shoptegoed is inbegrepen om je slag te slaan op Times Square!

pop-up Airbnb
Foro: Airbnb

Dit privéstekje op het dakterras is slechts enkele meters verwijderd van The Ball, waar om middernacht het feest los barst met miljarden stukjes dwarrelende confetti en vuurwerkshows. Wanneer het feest voorbij is, kruip je lekker onder de wol in de warme bubbeltent – met panoramisch uitzicht over Manhattan!

pop-up Airbnb
Foto: Airbnb

Hoe geweldig deze overnachting ook klinkt, het lijkt vooral onbetaalbaar. Maar dat is het niet! Locals kunnen op 21 december de strijd om deze bijzondere overnachting aangaan en boeken voor slechts €17 – dat is dus maar €8,50 per persoon! Het eenmalige verblijf is geen wedstrijd, dus de eerste geluksvogel die slaagt deze boeking te voltooien, beleeft een once in a lifetime jaarwisseling.

Meer uit het Travel Magazine: