Ja, ik heb het weer geflikt. Deze keer vond ik een resort in Bali, dat zo mooi is dat je er tranen van in je ogen krijgt. Zie hier het Ayana Resort en Spa. Dromen komen wel uit!

Je raakt betoverd wanneer je de kleine vissersdorpjes van Jimbaran ziet en de locatie, aan de zuidwestelijke kust van de Indische Oceaan, laat zeker een indruk op je achter. Maar er is veel meer dan dat. Wanneer je vanuit Jimbaran richting de zee reist, kom je al snel het extraordinaire 5 sterren Ayana Resort en Spa tegen. Het hotel, gebouwd op kalkstenen hellingen, fascineert met een adembenemende uitzichten op de Indische Oceaan. Als dat al als muziek in je oren klinkt, wacht maar tot je de foto’s ziet!

Ayana Resort & Spa in Bali

Bali, je verbaast mij telkens weer. Iedere keer dat ik denk dat er niets meer te ontdekken valt, kom ik weer een andere prachtige plek tegen. Deze keer dus het Ayana Resort en Spa! Door dit resort krijg ik de neiging om zelf een vakantie hier te boeken. Elegante kamers en suites van het hoogste niveau, een eigen infinity pool en een groot wellnessgebied dragen allemaal bij aan een onvergetelijk verblijf hier.

De suites zullen je verbazen met de geweldige uitzichten

Hier slaap je als een koning

…en neem een romantisch bad zoals Cleopatra

Het unieke wellnessgedeelte bevindt zich op een klif en biedt een uitzicht op de zee.. 

Nergens anders vind je zo’n bar…

Geniet van een romantisch diner bij zonsondergang

De hotelgasten zijn gek op dit resort

Smell the #Pool, feel the #Sun, let your #Soul and #Spirit fly. #RiverPool #AYANAresort #Bali #Indonesia IG: @cinderellaz19

Een foto die is geplaatst door AYANA Resort and Spa, BALI (@ayanaresort) op

First we #Eat then we do everything else. #DavaRestaurant #AYANAresort #Bali #Indonesia IG: @foodiegodisland

Een foto die is geplaatst door AYANA Resort and Spa, BALI (@ayanaresort) op

I #Dream of #Summer that lasts forever. #RiverPool #AYANAresort #Bali #Indonesia IG: @scholzkelly

Een foto die is geplaatst door AYANA Resort and Spa, BALI (@ayanaresort) op

Bali, ik krijg er geen genoeg van!

Ik hoop dat ik je even van de dagelijkse sleur heb kunnen afleiden met deze dromerige accommodatie op het fascinerende Bali. Nu genoeg met het dromen: wat betaal je voor een magisch verblijf in dit eersteklas resort? Je komt boven de €250 per nacht uit, wat eigenlijk wel meevalt als je kijkt naar andere luxe hotels. Maar je kunt natuurlijk ook in een goedkoper hotel overnachten, want Bali is een bestemming die je echt bezocht moet hebben!

Boek het Ayana Resort & Spa in Bali

Vind meer hotels in Bali

Vind hier goedkope vluchten

De hanging gardens in Bali

Actuele deals voor een Bali vakantie

Beste reistijd Bali

©Foto: Ayana Resort and Spa