Niet iedereen krijgt de kans om een nacht in het luxueuze hotel Burj Al Arab Jumeirah in Dubai te overnachten. Dat betekent echter niet dat je nooit een kijkje kunt nemen in dit exclusieve hotel. Jumeirah Inside maakt dat mogelijk!

Heb je ooit van de 7 sterren luxe hotel Burj Al Arab Jumeirah in Dubai gehoord? Eigenlijk bestaan er maar 5 sterren in de hotelindustrie, maar sinds de opening van dit hotel in 1999, kreeg de Burj Al Arab 7 sterren. Het is een echte eer, maar met de luxe die je hier te wachten staat, zal je dit niet verbazen. Dit als zeil gevormde hotel is een van de topattracties van Dubai en ook een populaire fotospot voor toeristen overal ter wereld. Deze unieke structuur bevindt zich op een kunstmatig gemaakt eiland, aan de wateren van de Perzische Golf. Het hotel heeft alleen suites en geen hotelkamers. De pompeuze kamers liggen verspreid over diverse etages van het 321 meter hoge gebouw. Er is een landingsplek voor een helikopter op het dak voor de gasten die graag met de HeliShuttleService komen in plaats van de Rolls Royce.

BURJ AL ARAB vistas

Jumeirah Inside: Een exclusief kijkje in de Burj Al Arab Jumeirah

Heb je je ooit afgevraagd hoe de chique Royal Suite er uit ziet? Hoe artistiek ontwerpen het atrium is, en wat voor mogelijke uitzichten je hebt vanuit de infinty pool? Je kunt nu een antwoord krijgen op al deze vragen! Stap naar binnen in de Burj Al Arab, ontdek het film- en fotomateriaal, vrijgegeven door Jumeirah Inside en neem deel aan de exclusieve tour door diverse suites.

Ross McAuley van de Jumeirah Group is enthousiast over deze mogelijkheid:

Jumeirah Inside is een van de meest spannende digitale ontwikkelingen voor de Jumeirah Group. Net zoals wij willen dat de verwachtingen van onze gasten overtroffen worden wanneer ze onze hotels bezoeken, willen wij ze ook een rijke, overweldigende online ervaring aanbieden, voor hun aankomst. Dit is een eerste in de wereld van de dienstverlening. Jumeirah Inside is gestart door het toegewijde, creatieve team van Google. Het platform werkt op de desktop, op de tablet en op mobiele apparaten in 5 talen: Engels, Duits, Arabisch, Russisch en Mandarijn. Jumeirah Inside maakt een virtuele verkenningstocht van een van de meest luxueuze hotels ter wereld, de Burj Al Arab Jumeirah, mogelijk.

BURJ AL ARAB

Beleef de Burj Al Arab Jumeirah – voor niets!

Probeer het zelf! Kun je de meer dan 3 meter hoge koffiepot in de lobby vinden? Test allerlei dingen uit en lees over de aspecten die je interessant vindt. Je kunt een boel over dit hotel te weten komen door deze ervaring, bijvoorbeeld dat er een personalshopperservice is, die hotelgasten kunnen inhuren om de nieuwste creaties van de bekende modeontwerpers op de kop te tikken. Wek de fontein in het atrium en kijk omhoog. De Burj Al Arab huisvest het grootste atrium ter wereld. Een indrukwekkend gegeven!

BURJ AL ARAB acuario

De tour gaat verder in de eetzaal en ook die zal je verbazen. Het is hier mogelijk om direct naast een gigantisch aquarium te eten, waar vissen, roggen en kleine haaien rondzwemmen. Als je denkt dat je genoeg hebt gezien, ga dan naar de spa. Gasten genieten hier van de fijnste materialen, kleurig mozaïek en exclusieve behandelopties tijdens het verblijf hier. Als een virtuele waarnemer krijg je op z’n minst een idee van wat je te wachten staat als je hier zou overnachten.

Dan is het nu tijd om in een van de meest luxe suites te kijken. Wandel rond en laat jezelf meevoeren door de magnifieke kleuren van de kussens, tapijten en muren. Het lijkt wel alsof je in een van de bedden kan springen en de zachte kussens met je eigen handen kan aaien. De beelden zijn fantastisch, scherper dan sommige TVbeelden!

burj

De een-na-laatste stop is de bar die hoog boven Dubai uittorent. De barman, Steve, mixt het typische drankje voor je. Het water staat je al in de mond, of niet? Nadat je hier bent geweest, kun je de tour eindigen met een paar uitzichten van de helikopterlandingsplek van de Burj Al Arab. Je kunt nog langer blijven rondhangen, of ervoor kiezen om een van de andere hotels van de Jumeirah Groep te bekijken. Wat dacht je van de Maldiven, Istanbul of Mallorca?

Jumeirah Inside – groots entertainment

Ik moet zeggen dat ik deze tour heel gaaf vind. Probeer de Jumeirah Inside voor jezelf, zelfs al kun je er alleen maar van dromen om daar in te checken. Iemand die zin heeft om door de suites van een (onofficieel) zevensterrenhotel te wandelen? Veel plezier!