Boek je vakantie tijdens de Black Friday met de aanbiedingen van de reisorganisaties!

Naast talloze elektronicawinkels, kledingwinkels en koopjeswebsites doen nu ook de reisorganisaties mee aan Black Friday. Ik ben voor jullie op onderzoek gegaan, en heb hier de beste Black Friday vliegtickets, vakanties en hotelovernachtingen netjes onder elkaar gezet. Een aantal vakantiewebsites maakt er dit jaar in plaats van een Black Friday een heel Black Weekend van, waardoor je iets langer de tijd hebt jouw droomvakantie uit te zoeken. Lees snel verder en ontdek welke vakantieorganisaties de Black Friday aanbiedingen online gooien!

Alle informatie over de Black Friday vakantie aanbiedingen

Welke reisorganisaties doen mee met de Black Friday? | Goed om te weten | Wat is Black Friday?

De reisorganisaties die dit jaar meedoen met Black Friday

Laten we beginnen bij de grote, bekende reisorganisaties. Bij TUI.nl boek je tijdens de Black Friday periode bijvoorbeeld vliegtickets naar de ABC landen voor slechts €449! Deze tickets zijn nu al voor deze lage prijs te boeken, maar ze zullen niet lang voor deze bodemprijs verkrijgbaar zijn. Deze prijs geldt voor vluchten in de maanden november en december. Hierna gaan we door naar Corendon.nl, die ter gelegenheid van de Black Friday een complete pagina voor de vakantieaanbiedingen hebben gemaakt. Deze aanbiedingen zijn te boeken tot en met 27 november, en bij de meeste vakanties krijg je €50 korting op de vakantie! Vakantiewebsite Neckermann heeft momenteel nog geen Black Friday aanbiedingen bekendgemaakt, maar je kan met de code WINTERZON50 wel al gemakkelijk €50 korting krijgen op je volgende winterzon vakantie!

Wanneer je op zoek bent naar Black Friday vliegticket aanbiedingen dan moet je even gaan kijken bij de goedkope vluchten binnen Europa sale van Ryanair. Met deze vliegtickets vlieg jij bijvoorbeeld al vanaf Eindhoven naar Milaan voor slechts €9,79! Deze vliegticket aanbiedingen zullen maar tijdelijk te verkrijgen zijn, dus je dient deze snel te boeken. Bij de vliegticketwebsite WOW Air boek je met de Purple Friday Sale al vliegtickets naar bijvoorbeeld Miami voor slechts €129,99, met vertrek vanaf Amsterdam!

Goed om te weten

Waar moet je nou op letten bij deze Black Friday aanbiedingen? Ten eerste, het gaat dus om tijdelijke aanbiedingen die vaak maar een dag geldig zijn. Sommige reisorganisaties zullen de Black Friday vakantiedeals uitbreiden naar het Black Weekend, maar houdt er rekening mee dat je niet te lang wacht met het boeken van je volgende vakantie. Per vakantieaanbieder verschilt ook de periode waarin deze prijzen geldig zijn. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld het vertrek van de Ryanair vluchtendeals tussen december en april moet liggen. Let hier op voordat je je vluchten boekt.

Boek snel je volgende voordelige vakantie

Wat is Black Friday?

Black Friday staat in Nederland ook wel bekend als de Zwarte Vrijdag, de dag waarop winkels en online winkels de prijzen op verschillende producten flink omlaag gooien. De Black Friday is een stuk populairder in de Verenigde Staten, waar de dag precies na Thanksgiving valt. Zo hebben de Amerikanen genoeg tijd om uitgebreid de kerstinkopen te gaan doen, en is de Black Friday in sommige staten zelfs een nationale vrije dag. In de Verenigde Staten is deze traditie dan ook een stuk uitgebreider, waarbij de klanten soms zelfs al uren voor de winkels wachten tot deze open gaan. Onlangs zijn ook de vakantiewebsites gaan inspelen op deze dag, vandaar de vakantieaanbiedingen die rond deze tijd online komen.