Banner 5

Burgers’ Zoo Arnhem
Wat is de beste manier om dicht bij huis even het gevoel te krijgen dat je aan de andere kant van de wereld zit? Het bezoeken van de dierentuin natuurlijk! Het is altijd weer een leuke ervaring om al die prachtige dieren van dichtbij te kunnen zien leven en het gevoel te krijgen alsof je op safari bent of door de wilde bush of woestijn wandelt. Ik ben in elk geval een grote fan!

Heb jij ook zin om binnenkort nog eens een dierenpark te bezoeken? Dan is de Burgers’ Zoo in Arnhem een aanrader. En dat is niet alleen om de vele mooie dieren die er hier te zien zijn. Het leuke aan dit park vind ik dat ze hier steeds weer manieren vinden om elk bezoek uniek te maken. Zo is er deze keer vanaf 07 februari een kleurrijk China Light evenement bij te wonen in het park.

Schermafbeelding 2015-01-28 om 09.29.34

China Light
Tijdens dit China Light Event zal je ’s avonds via een route dwars door het dierenpark een fantasierijke wereld vol met dieren, planten en prachtige lichten ontdekken. Zo kunnen gasten bijvoorbeeld een groep lichtfiguren van wel 25 reuzenpanda’s bewonderen en zijn er ook buffels, walrussen en ijsberen te bewonderen. Daarnaast zijn er ook magische tot de verbeelding sprekende fabeldieren te zien met als hoogtepunt een immense Chinese draak van wel 40 meter lang!

Tijdens deze gezellige avond blijf je geheel in de sfeer met de Aziatische en Chinese gerechten die in het Bush Restaurants geserveerd worden. Hou je het liever bij een lekker winters gerecht na deze spannende tocht door de donkere dierentuin? Ook dat is mogelijk, met de heerlijke winterse gerechten die er bij de Kids Jungle te verkrijgen zijn.

Banner 1

Naast het China Light Event zijn er ook andere leuke activiteiten en rondleidingen te volgen. Zo is er een speciale vroege vogel wandeling door de bush waar je bij dag en dauw allerlei prachtige exotische vogelsoorten kan horen zingen en zijn er leuke verjaardagsarrangementen te boeken. Voor de echte natuurliefhebbers zijn er op verschillende woensdagavonden leuke lezingen te volgen over interessante onderwerpen over de natuur en dierenwereld; zo valt er hier voor iedereen wel iets te beleven!

Ben jij al enthousiast? De entree voor het park kost voor personen van 10 t/m 65 jaar €19,50, maar wanneer je online besteld zul je nog €1,50 korting ontvangen. Ben je vooral geïnteresseerd geraakt in het China Light event? Voor maar een tientje kun jij deze magische nachtwandeling beleven! Kijk snel hier voor meer info!

Krijg je er geen genoeg van?
Ben jij een echte natuurliefhebber en zou je het liefst elke week door het park willen wandelen? Ook dat kan! Voor maar €47,50 heb je al een abonnement waarmee je een heel jaar Burgers’ Zoo zal kunnen bezoeken. Dat haal je er toch zo uit?! En dan heb ik het nog niet eens gehad over alle andere voordelen die je uit dit abonnement zal kunnen halen… Nieuwsgierig? Kijk dan snel hier.

Banner 2

Bekijk hier de Burger's Zoo