Heb jij het al gehoord? Als je dit jaar naar de hemelse Virgin Islands reist, ontvang je 300 dollar. Jep, dat heb je goed gehoord. Er zit zeker een addertje onder het gras, toch? Ontdek het hier!

Het is als een droom die uitkomt voor elke vakantieganger – je gaat op reis naar het paradijs en je krijgt hier 300 dollar voor. Dit is precies wat het toeristenkantoor van de Maagdeneilanden in de hemelse Cariben je aanbieden. Dit jaar viert het eiland de 100ste verjaardag van de zogenoemde Transfer Day, waar het land was verkocht door Denemarken aan de Verenigde Staten. Het eiland is hier zo blij mee dat alle bezoekers van 2017 dit geweldige cadeau ontvangen.

Foto: istock.com/Starcevic

300 extra dollar om te spenderen in de Cariben

100 jaar geleden werden de Maagdeneilanden verkocht aan de Verenigde Staten door Denemarken voor ongeveer 25 miljoen dollar – een vreugdevolle dag, die dit jaar wordt gevierd met verschillende georganiseerde feesten, parades en evenementen.

Als je van plan bent om de Maagdeneilanden, St. Thomas, St. John of St. Croix in 2017 te bezoeken, kan je vooruitkijken op het ontvangen van een mooie $300 bonus per persoon om daar te spenderen. Omgerekend is dat ongeveer €288 euro. Ik moet toegeven dat het geld je niet contant in de hand wordt gedrukt, maar je ontvangt het in de vorm van een voucher. En er ligt een heel klein addertje onder het gras, welke ik persoonlijk niet heel erg vindt.

Een voucher om uit te geven aan rondleidingen

Wanneer je een minimum van 3 nachten boekt in een van de ingeschreven hotels direct vanaf de website van de VS Maagdeneilanden, zal je het geld ontvangen in de vorm van een voucher. Deze kan je uitgeven aan historische en culturele activiteiten op het eiland. Dit brengt je niet alleen maar dichter bij de cultuur en geschiedenis van het eiland, maar is ook een geweldige marketing stunt om meer aandacht naar dit prachtige plekje op aarde te brengen.

Samenvatting:

  • Reisperiode: tussen 02 januari en 31 december 2017
  • Minimum van 3 nachten verblijf
  • Boekingen moeten gedaan worden via de officiële site van de Maagdeneilanden
  • Boekingsperiode: van 1 oktober 2016 tot 1 oktober 2017

Zin in een trip naar de Maagdeneilanden? Zoek dan hier alvast een goedkope vlucht.