De volgende accommodaties zullen je laten zien hoe gaaf het leven is als je veel reist. Trek de wijde wereld in en ga ontdekken, leef je leven ten volste! In deze campervans moet dat niet moeilijk zijn..

Hou je van reizen, het ontdekken van nieuwe culturen en plekken, maar wil je ook je zelfstandigheid behouden? Huur een camper en leer je bestemming op authentieke wijze kennen. Of het nou een busje in het ruige IJsland is of een Volkswagen in Mallorca: campervans stralen een zekere mate van ontspanning uit! Pak je spullen in en vertrek – in een hotel slapen is ouderwets!

Campervans op Airbnb

UK | Californië Portugal | Nieuw-Zeeland | Sardinië | IJsland

Pure idylle in Cornwall

Wil je liever iets bonts of simpel en traditioneel? Het maakt niet uit, want beide opties vind je in het Verenigd Koninkrijk. Het charmante Cornwall staat bekend om haar prachtige landschappen en als je een van de twee bijzondere accommodaties hieronder en niets staat je in de weg voor een unieke vakantie. Wandel langs de pittoreske baaitjes, bewonder de ruige kliffen en bezoek een Engelse pub of blijf lekker in je campervan met een kaarsje aan.

Foto: airbnb

De Gouden Staat roept

Het lijkt alsof de Amerikaanse staat Californië het moederschip van alle campervans is: Malibu, Los Angeles of Oakland – de busjes vind je hier overal! Eenmaal onderweg wil je zoveel mogelijk tijd buiten de deur doorbrengen. In de avond geniet je van fenomenale zonsondergangen of steek je een klein kampvuurtje aan en geniet je van de magnifieke omgeving. De coole Airstream biedt je in de tussentijd een knus dak boven het hoofd. Wat een goed idee!

Een surfersparadijs in Portugal

Hou je van de zee en bestaat je favoriete vakantie uit baaien en surfhotspots verkennen? Dan zeg ik een ding: op naar Portugal! Geen van de andere landen in Europa heeft zulke prachtige stranden en hotspots en je kunt het land uitstekend verkennen met de volgende campervan. Stap in en geniet van het schilderachtige landschap terwijl je door Portugal heenrijdt!

Foto: airbnb

Dagdromen in Nieuw-Zeeland

Of het nou het Zuidereiland is het de ruige wildernis of het Noordereiland met prachtige stranden – Nieuw-Zeeland is een juweel in de Zuid Pacifische oceaan. Het is niet alleen het landschap dat zo geweldig is, maar ook de geweldige types accommodaties die je hier tegenkomt. De keuze is reuze: een charmante caravan of een truck? De laatste staat in de Golden Bay en het uitzicht is ongeëvenaard, dus ik zou het wel weten! Hoe dan ook, beide plaatsen zijn de moeite waard om in te overnachten.

Foto: airbnb

Geniet van je vrijheid in Sardinië

Pure zonneschijn, dromerige stranden waar je ook kijkt en natuurlijk Dolce Vita! Zo stel je je het Italiaanse eiland Sardinië voor niet waar? Heb je er ook aan gedacht om het eiland helemaal rond te reizen in een klassieke Volkswagen camper? Zo ja, kijk dan naar deze populaire, felgroene camper El Nino. Doe elke dag waar je zin in hebt, bezoek de ene na de andere geweldige plaats en geniet van het gevoel van totale vrijheid. Bella Italia, ik kom er aan!

Foto: airbnb

Magisch IJsland

Hou je van simpel en makkelijk en je bent gek op natuur? Dan kan ik je Ijsland aanraden en vooral een verblijf in het volgende busje. Het hart van natuurliefhebbers zal sneller gaan slaan wanneer ze dit tafereel zien. In de buurt van Akureyri, de zogenoemde noordelijke hoofdstad van Ijsland, ben je omgeven door wildernis, ruige bergachtige landschappen en een omgeving vol met meren en geniet je van uren privacy met je geliefde. In de juiste tijd van het jaar kun je ook het magische noorderlicht spotten! Hoe mooi zou dat zijn!

Foto: airbnb

Op avontuur met de campervan

Wie had gedacht dat een vakantie in een campervan zo gaaf kon zijn? Natuurlijk bestaan er nog veel meer van dit soort gezellige busjes, maar met name deze selectie liet op mij een indruk achter. Wat denken jullie er van? In welke van deze campervans zou jij willen overnachten?