Het pittoreske berglandschap in Oostenrijk nodigt jou en je hele gezin uit om nu te genieten van die welverdiende (jaarlijkse) vakantie. Het ROBINSON Club Ampflwang Resort in Hausruckwald – een afgelegen plaatsje in de schilderachtige natuur van de Opper Oostenrijk regio – zorgt er voor dat jij een zorgeloze gezinsvakantie zult beleven. Ik zei het zojuist al: na een bezoekje aan dit prachtige resort bestaat er een grote kans dat die eenmalige vakantie ineens een jaarlijks hoogtepunt wordt. Naast alle vaste faciliteiten die het ROBINSON Club principe de bezoeker biedt – zoals de volpension verzorging of een scala aan activiteiten – kenmerkt het Ampflwang Resort zich door een unieke heuvelligging en een van de grootste binnenspeelruimtes van Oostenrijk voor de kinderen. Ideaal voor het gezin en zeker een bestemming om jaarlijks naar terug te keren!

ROBINSON Club Ampflwang Resort

Wat heeft het resort in de aanbieding?De filosofie achter de ROBINSON Club | 

Zelfs met kinderen zorgeloos op reis

Wat heeft het resort in de aanbieding?

Dit prachtige resort is compleet ingericht voor een vakantie voor jong tot oud. Of het je neefje van 3 of je oma van 80 betreft, voor iedereen is er genoeg te beleven en zijn er veel activiteiten en faciliteiten die passen bij elke specifieke leeftijdscategorie. Het hoogtepunt is waarschijnlijk de gigantische speelruimte voor de kinderen. Voor volwassenen is er een bijna net zo grote – volledig ingerichte – fitnessruimte te vinden. Voor de oudere (of simpelweg luiere/minder fanatieke) vakantiegangers is er een WellFit®-spa met een uitgebreid assortiment aan behandelingen en faciliteiten. De omgeving is daarnaast ook een bron van vermaak omdat de prachtige natuur in de omgeving zelfs de meest stedelijke types onder ons uitnodigt om eens een rustige wandeling te maken – of het nou zomer of winter is.

De filosofie achter de ROBINSON Club

Deze keten aan premium hotels, verzameld onder de naam ROBINSON Club, streeft er naar (en slaagt erin!) een kort maar krachtig motto na te leven: “A new experience everyday“. Simpel gezegd betekent dit dat jij en je gezin doen waar jullie zin in hebben, de nieuwe ervaringen waar emotie jullie heen voert zeg maar! Verzorging daar zorgt het personeel van de ROBINSON Club helemaal voor, je hoeft amper zelf na te denken 😉. Eerst vaste onderdeel voor de club is namelijk: een uitgebreid volpension principe. De restaurants bieden een gevarieerd aanbod aan heerlijke, goed verzorgde gerechten bereidt door chef-koks. Excursies, faciliteiten, activiteiten: dat zijn allemaal dingen die afhankelijk zijn – en toegespitst zijn op – het specifieke resort waar jij heen gaat. Welke het ook is, een ding staat vast: een geheel verzorgd verblijf waar jou niets te wensen wordt overgelaten.

Zelfs met kinderen zorgeloos op reis

Zorgeloos op reis met de kinderen. Een zin die zo zeldzaam is dat je ‘m misschien zelfs nog nooit gehoord hebt. Zelfs al zijn jouw schatjes de rustigste kinderen ooit dan nog zul je bij een vakantie met het hele gezin genoeg zorgen hebben. Gaat het wel goed met ze, vinden ze het wel leuk, wie past er op ze, ruziën ze niet de hele tijd, is er wel eten wat ze lusten… Ga zo maar door. Club Ampflwang in Oostenrijk heeft de oplossing voor al die zorgen gevonden. Zij hebben namelijk professionele kinderverzorgers en begeleiders in dienst die er voor zorgen dat jouw kind geheel onder de pannen is en de tijd van zijn/haar leven heeft terwijl jij en je partner in de wellness liggen te genieten van een heerlijke massage. Zo is er het ROBY Abenteueerland, een avontuurlijke binnenspeeltuin, waar de iets oudere kinderen zich dagelijks uren kunnen vermaken. De kleinste kindjes laat je ondertussen veilig achter bij de kinderoppas. Zelf kun je naast de spa in de tussentijd ook genieten van bijvoorbeeld een goede work out in de fitnessruimte of een potje golf op de golfbaan. Als gezinsactiviteit is een ritje over de beboste heuvels, op de paarden van het resort, zeker een aanrader! ’s Avonds is er daarnaast ook nog genoeg entertainment en muziek voor jong en oud. Al met al vind je hier voor ieder wat wils.

Mijn conclusie: in het mooie ROBINSON Club Ampflwang in Oostenrijk hebben ze werkelijk aan alles en iedereen gedacht, van jong tot oud. Met zo veel faciliteiten en activiteiten, zo veel luxe, en zo veel heerlijke verzorging is er weinig meer wat jij en je gezin van een vakantie kunnen verlangen. Veel beter wordt een gezinsvakantie niet hoor!

Zin gekregen in dit resort? Neem dan snel hier een kijkje voor alle overige details en boek vandaag nog jouw reis naar dit prachtige resort.

Oostenrijk vakantie