Als koppel zijnde ben je af en toe echt toe aan wat quality time met z’n tweetjes. Je wilt een vakantie waarbij jullie nergens anders aan hoeven denken als aan elkaar. Het prachtige ROBINSON Club Çamyuva Resort in Kemer, Turkije, biedt jou precies dat wat jij zoekt. Het ROBINSON Club concept biedt all-inclusive of volpension vakanties aan met voor ieder wat wils, waarbij elk hotel behorende bij deze hotelketen een eigen stijl en type vakantie uitdraagt, maar tegelijkertijd voorzien allen in dezelfde gemakken en velen faciliteiten. Voor een koppelsvakantie is het Çamyuva Resort in Turkije de ideale match, aangezien het naast een adults only beleid een ruim aanbod heeft aan sport, entertainment en nachtleven. Een resort geheel afgestemd op jou, of eigenlijk op jullie!

ROBINSON Club Çamyuva Resort

Wat heeft dit resort te bieden?Het ROBINSON Club principe | 

De perfecte match voor jou en je perfecte match

Wat heeft dit resort te bieden?

Dit resort bevindt zich in Kemer, Turkije. De ligging kan haast niet beter, omdat het omgeven wordt door dennenbomen die jou en je partner naast een verblijf in het midden van de natuur ook nog eens schaduw bieden wanneer de Turkse zon je na een uurtje op het strand bakken even te veel wordt. Dat strand waar ik het over heb is ook niet onbelangrijk: die ligt namelijk op loopafstand van het resort. Op het strand hebben jouw verzorgers van het resort (ze zullen jouw verblijf echt geheel verzorgen!) een nieuwe ontspanningslocatie ingericht waar jij en jouw grote liefde op grandioze wijze kunnen ontspannen op de comfortabele ligbedden, ligstoelen of zitzakken.

Daarnaast beschikt het resort over velen faciliteiten om jullie verblijf van alle gemakken te voorzien. Naast alles wat het ROBINSON Club principe biedt (zie de volgende paragraaf) vind je in club Çamyuva een ruim assortiment aan activiteiten, faciliteiten en excursies. Zin om te ontspannen? Dan kun je genieten van de heerlijke WellFit® Spa die bij het resort hoort. Zin in wat actievers? Dan vind je bij het resort een heus watersportparadijs waar je kunt surfen, zeilen, waterskiën of wakeboarden! Ben je ’s avonds toe aan een drankje of een dansje? Geen probleem, want ook daarin voorziet club Çamyuva in alle wensen.

Het ROBINSON Club principe

Het principe van de ROBINSON Club resort is eigenlijk heel makkelijk samen te vatten: jouw vakantie tot in de puntjes verzorgen, zodat jij nergens aan hoeft te denken en gewoon kunt genieten. Het motto van de ROBINSON Club is dan ook “A new experience everyday“. Het geheel verzorgde begint met het all-inclusive/volpension principe, zodat je in ieder geval alvast niet meer hoeft te denken aan koken. Verder is de ligging altijd perfect, of het nu direct aan het strand of direct aan de skipiste is: jij verblijft op de beste locaties. Tot slot zorgen alle ROBINSON Clubs ervoor dat er een breed aanbod is aan extra faciliteiten, verschillend per locatie en doelgroep, zodat ze altijd precies dat bieden wat de klant verwacht en wil. Niemand komt van een koude kermis thuis!

De perfecte match voor jou en je perfecte match

Elk ROBINSON Club resort biedt een eigen formule aan, toegespitst op een iets specifiekere doelgroep. In dit geval is die doelgroep volwassenen, met name koppels (maar ook singles kunnen hier zeker goed vertoeven). Ten eerste geldt een adults only beleid, wat zeker bij zal dragen aan de gewenste rust: even geen drukke kinderen! 😉 Daarnaast zijn de activiteiten (van tennis tot raften) en de excursies (van mountainbiken tot een tocht op een jacht) allemaal speciaal ontworpen dat ze perfect inspelen op de wensen van volwassenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van samen een les volgen aan de kookschool, geleid door chef-koks? ’s Avonds kan je heerlijk ontspannen in een van de bars met een lekker wijntje terwijl je tegen je geliefde aan kruipt en de zon onder ziet gaan over het wat. Klinkt goed toch?

Mijn conclusie: dit resort is de ideale locatie voor koppels die een vakantie naar de zon willen en even helemaal willen ontspannen. Nergens aan denken behalve aan elkaar. Dat is waar een koppelsvakantie voor staat en dat is wat ROBINSON Club Çamyuva jou allemaal biedt. Geniet van je all inclusive in Turkije, de vele excursies en activiteiten. Jij en je partner zullen hier zeker een ideale droomvakantie kunnen beleven!

Zin gekregen in dit resort? Neem dan snel hier een kijkje voor alle overige details en boek vandaag nog jouw reis naar dit premium resort.