Wie droomt er niet van – vliegen naar Los Angeles, Californië, om The City of Angels en Hollywood te kunnen zien en beleven! Om je te helpen deze droom te vervullen, heb ik alvast een paar coole overnachtingsmogelijkheden samengesteld.

Vakantie vieren waar de rich & famous wonen is natuurlijk niet echt prijsbewust. Maar zo enorm als de Californische metropool Los Angeles is, zo enorm is de verscheidenheid in accommodaties om te overnachten. Van een chique, oriëntaal appartement tot een villa met privézwembad en spectaculair uitzicht over Hollywood – er zijn geen grenzen aan je wensen. Het mooiste: er is voor elk budget wat wils.

Accommodaties in Los Angeles

Airstreams | Boomhut | Villas met Zwembad | Orientaals Appartement | Historische Villa

coolste accommodaties Los Angeles airbnb

Airstreams in de Hollywood Hills en de Santa Monica Mountains

Een van de coolste accommodaties van Los Angeles, zo niet van de hele Verenigde Staten, is de klassieke Airstream. Zelfs in de kleinste ruimtes kun je het jezelf comfortabel maken en, afhankelijk van je locatie, ten volle van de vredige rust in de natuur genieten. Ik heb twee coole airstreams gevonden op Airbnb: eentje midden in de Hollywood Hills, op ongeveer 500 meter hoogte en een ongelooflijk uitzicht over LA. De andere, in Topanga, ligt maar een paar kilometer van Santa Monica beach. Ik moet toegeven, het was echt moeilijk om te kiezen tussen deze airstreams. Voor €221 en €121 per nacht, zijn ze net betaalbaar en zeker je zuurverdiende dollars waard.

coolste accommodaties Los Angeles airbnb airstream
Foto: Airbnb

Een boomhut met 360° uitzicht

Kan het nog exclusiever zijn? Als je met je familie op vakantie bent en wilt genieten van het beste uitzicht over Los Angeles vanuit je accommodatie, dan ben je hier op de juiste plek! In deze fantastische ultramoderne boomhut verblijf je voor ongeveer €675 per nacht. De boomhut heeft een enorme tuin, hangmatten en panoramisch uitzicht, hij is iets duurder dan de Airstreams, maar, er is genoeg ruimte voor zes personen. Afhankelijk van het aantal reizigers hoeft het dus niet heel veel meer te kosten. Zie je jezelf al heen en weer schommelen in de tuin – wow!

coolste accommodaties Los Angeles airbnb boomhut
Foto: Airbnb

Enorme villas met zwembad

Er zijn mensen die van knus houden, maar voor anderen kan het niet groot genoeg. Als je tot de tweede groep behoort, heb ik twee schitterende villas met zwembad gevonden. Eentje doet me denken aan een villa op Bali door de sfeer en tropische uitstraling. De andere villa is zo exclusief dat je er zo een Hollywoodster in zou kunnen wonen. Geniet van absolute privacy in de stijlvolle tropische villa, en bevrijd jezelf van elke stress in het bubbelbad voordat je ’s avonds de barbecue aansteekt. Een nacht in de villa, met ruimte voor tien personen, kost €579.

De tweede villa is heeft nog meer luxe en extravagantie en is, uiteraard, een stuk duurder. De architectuur, tijdloze uitstraling en bemeubeling doen vermoeden hoeveel geinvesteerd is in deze villa. Als je dan hoort dat er ook enkele beroemdheden in de wijk wonen, kun je de prijs wel raden! Gasten moeten €3,860 sparen om in dit vakantiehuis te verblijven. Deel de prijs door acht en het is nog maar €482.50 per persoon. 😉

coolste accommodaties Los Angeles airbnb
Foto: Airbnb

Chique appartement met Oriëntaalse flair

Als luxe niet belangrijk voor je is, maar je nog steeds graag in een bijzondere accommodatie wilt overnachten, is dit vakantiehuis in de Hollywood Hills perfect. De chique accommodatie in oriëntaalse sfeer is gedecoreerd met mozaieken van Marokkaanse charme. Zowel binnen als buiten hangt deze sfeer. Voor €174 per nacht en met ruimte voor vier personen blijf je zeker binnen je budget.

coolste accommodaties Los Angeles airbnb
Foto: Airbnb

Historische villa van een tovenaar

De volgende accommodatie is werkelijk magisch! Deze historische villa behoorde volgens de geruchten in het verleden toe aan de beroemde goochelaar Harry Houdini. Alleen de voorzieningen maken deze plek al bijzonder, zoals het verwarmde zwembad en het bubbelbad, en het prachtige bloementerras omgeven door palmbomen en kleine fonteinen. Ook bij binnenkomst zul je niet teleurgesteld worden. Een nacht in deze unieke accommodatie kost €965. Ik laat de foto’s voor zich spreken.

Op naar de USA!

Hebben de beelden van deze fantastische appartementen je lekker gemaakt om naar de Verenigde Staten af te reizen? Dat snap ik helemaal! Houd de deals in de gaten voor goedkope reizen naar de Verenigde Staten. Wat dacht je van een roadtrip door Californië?