De jaarwisseling komt dichterbij en je hebt spontaan besloten dat je het niet thuis wilt vieren? Kijk dan bij deze Airbnb’s die ik zojuist gevonden heb. Of je het feest der feesten nou in Berlijn, Amsterdam, aan de Noordzee of in Lapland wilt vieren – hier vind je de beste plekken!

Nieuwjaar in Berlijn

Waarom breng je de jaarwisseling niet door in de hoofdstad van onze oosterburen? Niet alleen bij de Brandenburger Tor feest men de hele nacht door, overal in Berlijn zijn mensen op de straat, organiseren huisfeesten, in clubs en ga zo maar door. Er wordt vrolijk geproost. Deze twee woningen in Berlin Mitte wachten er op, om gehuurd te worden. Wanneer deze boven je budget zitten, kun je verder kijken en wat passends zoeken!

Nieuwjaar in Hamburg

Oud & nieuw in Hamburg is ook geen slecht idee. De Duitse hanzestad is normaal al een highlight en tijdens de jaarwisseling gaat het dak er echt af. Op de Reeperbahn kun je natuurlijk uitstekend feesten of vier het chique in een van de clubs. Ik heb hier ook twee totaal diverse overnachtingsplekken gevonden: een loft direct in de oude stad of het 50 meter lange zeilschip Loth Lorien. Beiden heel gaaf, of niet?

Nieuwjaar in Amsterdam

Ons eigen Amsterdam is een van de meest geliefde steden ter wereld. Dat is niet alleen vanwege de grachten, de vele gave plekken en de bijzondere architectuur in de binnenstad, maar ook omdat je hier echt goed kunt feesten. Dat je tijdens de jaarwisseling in Amsterdam een goede avond beleeft, staat vast. Overnacht op een woonboot of een woning middenin het centrum, wat jij wilt!

Nieuwjaar met sneeuwgarantie

Op een witte kerst hoef je niet op te rekenen. Maar als de sneeuw niet naar ons komt, gaan wij wel naar de sneeuw! Daarom laat ik je hier drie toffe Airbnb’s zien, waar je gegarandeerd omringt bent door sneeuw! Stel je voor je brengt een dag buiten door em tijdens de jaarwisseling kun je dan in het Noorden van Europa een blik naar boven werpen. Met geluk zie je ook nog eens het noorderlicht. Geniet van een klein beetje vuurwerk en maak het dan in de cabins gezellig.

Wat je ook besluit te doen, er zijn nog genoeg mogelijkheden om een gave plek te vinden. Vaak loont het zich om de verscheidene opties door te nemen, je vindt vast iets dat perfect voor je is!